Liga IV

Olteţul Zătreni dă semne de viaţă!

Deşi se spunea la un moment dat că se va retrage din campionat datorită rezultatelor slabe ce l-au determinat pe primarul Constantin Liţoiu să se îndepărteze de echipă, Olteţul Zătreni a dat semne de revenire la sfârşitul săptămânii trecute. Meciul de la Horezu, pe care l-au pierdut la limită, cu 1-0, le-a dat încredere jucătorilor Olteţului care sâmbătă au forţat nota, la finalul întâlnirii cu Damila Măciuca reuşind să se bucure de succes, o victorie venită după o lungă perioadă de „secetă”. Au marcat încă din prima repriză, apoi au aşteptat greşeala adversarului. S-au apărat bine, iar cu aproximativ 10 minute înainte de finalul întâlnirii au mai punctat o dată, stabilind scorul final, de 2-0 pentru Olteţul. Succesul obţinut nu le dă, însă, prea multă încredere zătrenarilor.

Chiar dacă teoretic încă se mai pot salva de la retrogradare, practic este greu de crezut că formaţia din Zătreni mai poate recupera din dezavantaj pe finalul acestui campionat. Speranţele se leagă de locul 15, cel ocupat acum de Conexin, aflat la 6 puncte distanţă de Olteţul, dar şi de promovarea campioanei judeţului.

„Speranţele noastre se leagă de meciul de Cupă”

Jucătorii formaţiei din Măciuca au făcut deja uitat succesul de la Zătreni. Sunt convinşi că situaţia nu li se va complica pe final de campionat şi tocmai de aceea planurile pentru acest sezon sunt făcute pentru de meciul de Cupa României ce se va desfăşura pe 20 mai. „Am avut ocazii, nu le-am valorificat, n-am fost concentraţi şi astfel am pierdut cu Olteţul. Am primit un gol, apoi gazdele au făcut anti-joc, iar pe finalul partidei au mai înscris o dată”, a explicat, pe scurt, cum au stat lucrurile la Zătreni, Lucian Munteanu, un jucător emblematic al Damilei. „Pentru noi s-a cam terminat campionatul. Vom avea numai meciuri grele, cu CSM II, Minerul Berbeşti, Dinamo şi Sportul, astfel că orice punct va fi binevenit. Nu cred, însă, că trebuie să ne mai facem probleme în privinţa retrogradării. Noi ne vom concentra acum pe semifinalele Cupei României. Speranţele noastre pentru acest sezon se leagă de acel meci”, a mai adăugat Lucian Munteanu.
Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button