Diverse

Baza sportivă de 8 miliarde lei în comuna Nicolae Bălcescu

• în curând, vechiul teren de fotbal înclinat va fi dat uitării, iar de „crocodilii” lui Alexandru Crânguşi nu se va mai vorbi decât în „basme”

Pe lângă realizările numeroase pe care le-a avut din punct de vedere administrativ, primarul Constantin Oprea şi-a propus să fie şi un susţinător al sportului, mai ales că în comuna Nicolae Bălcescu fiinţează două echipe de fotbal: Sportul şi Steaua. Aşa cum era de aşteptat, edilul a întocmit un proiect amplu, pentru a construi o bază sportivă cât se poate de cochetă în localitatea pe care o conduce. Valoarea acestei lucrări este de aproximativ 8 miliarde lei vechi, comuna Nicolae Bălcescu urmând a dispune astfel de unul dintre cele mai moderne terenuri de fotbal din judeţ.

„Va fi un teren de fotbal de dimensiuni normale, care va dispune de cele mai moderne facilităţi: tribune cu 150 de locuri, nocturnă, vestiare cu apă rece şi apă caldă, gazon nou, instalaţie de drenaj, pistă de atletism, parcare, precum şi de garduri împrejmuitoare”, spune Constantin Oprea.
Locaţia aleasă pentru amenajarea acestei baze sportive nu putea fi alta decât vechiul teren de fotbal din comună. O problemă importantă o va constitui, bineînţeles, aducerea acestuia la acelaşi nivel, ştiut fiind faptul că până în prezent meciurile de acasă ale echipelor din comuna N. Bălcescu s-au disputat pe o suprafaţă de joc înclinată spre una dintre porţi. Licitaţia pentru achiziţionarea acestei lucrări urmează a avea loc în cel mai scurt timp, construcţia urmând a începe, cel mai probabil, în această vară. „Este preconizat ca lucrările să se încheie în cel mult 7-8 luni”, a încheiat primarul Oprea. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button