Diverse

Memorialul „Silică Diaconescu”, câştigat de Real Cernişoara

În ultimii opt ani, în cea de-a doua zi de Paşte, Siliminel Diaconescu – sponsorul echipei de Liga a V-a, FC Saldi Cernişoara – a obişnuit să organizeze în cinstea tatălui său un memorial ce-i poartă numele: „Silică Diaconescu”. În cadrul ediţiei din acest an, ce a avut loc luni, 20 aprilie, pe terenul de fotbal din Cernişoara, au participat patru echipe: Real Cernişoara, FC Saldi Cernişoara, Montana Izv. Rece şi Lera Stroeşti. Ca de fiecare dată, toate echipele participante au fost premiate substanţial pentru efortul depus pe teren.

Real Cernişoara, echipa reprezentată de Nicu Anghel, a reuşit să se impună pentru a treia oară consecutiv în cadrul acestui turneu, fiind premiată cu 500 RON de către organizatorul Siliminel Diaconescu. Locul 2 a fost ocupat de Lera Stroeşti – premiată cu 400 RON, această echipă fiind urmată în clasament de FC Saldi Cernişoara şi, respectiv, Montana Izv. Rece, ambele primind câte 300 RON.
„Fiecare grupare a dat tot ce a avut mai bun pentru a câştiga acest turneu. Vreau să le mulţumesc echipelor care au fost alături de noi la această competiţie şi să le urez baftă în campionatul judeţean. Ca în fiecare an, am încercat să le oferim locuitorilor din Cernişoara o atmosferă cât mai bună şi să îi facem să se bucure pentru clipele minunate de Paşte”, ne-a spus Siliminel Diaconescu, organizatorul competiţiei. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button