Administratie

Comuna Valea Mare a depus trei proiecte pe Măsura 3.2.2.

• Recent, primarul Constantin Briceag a obţinut aproape 4 miliarde lei vechi şi pe celebra Ordonanţa 7 privind dezvoltarea infrastructurii rurale

Având în vedere că ne aflăm în plină criză, îndrăznim să spunem că Valea Mare poate fi considerată una dintre localităţile norocoase. Primarul Constantin Briceag a reuşit să obţină o sumă importantă în vederea materializării unuia dintre obiectivele prioritare pentru comunitatea sa. Este vorba despre o investiţie în valoare de 399.000 lei, finanţată pe Ordonanţa 7, ce vizează extinderea reţelei de canalizare în patru sate. „Zilele acestea, pregătim organizarea licitaţiei pentru atribuirea lucrărilor de execuţie, care constau în introducerea reţelelor de canalizare pe o lungime de 6,5 km, în satele Delureni, Valea Mare, Mărgineni şi Drăganu”, a precizat primarul Constantin Briceag.

Totodată, el a anunţat că şi satul Pitroasa va avea în curând canalizare. În acest sens, Briceag a depus un proiect integrat, alături de Sabin Cupăreanu, primarul comunei Diculeşti. De altfel, cele două localităţi au înfiinţat o asociaţie intercomunitară, accesarea fondurilor pe Măsura 3.2.2. fiind doar unul dintre obiectivele comune pe care Briceag şi Cupăreanu le au în vedere. „Acest proiect integrat este al treilea depus de noi pe Măsura 3.2.2. După cum vă spuneam cu puţină vreme în urmă, Consiliul Local Valea Mare a mai depus un proiect integrat pe PNDR, iar în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Valea Cernei, în care avem partenere comunele Fârtăţeşti şi Stăneşti, mai suntem prinşi cu o astfel de investiţie. După ce aceste trei proiecte vor fi finalizate, vom putea spune în sfârşit că, în localitatea noastră, problema drumurilor, canalizării şi reţelelor cu apă este rezolvată aproape în totalitate”, a adăugat primarul Constantin Briceag.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button