Liga IV

Juniorii Lotrului, mai buni decât ai CSM-ului

REALIZARE / Tinerii lui Vasile Grossu au reuşit să-i învingă pe „municipali” cu 4-2, asta deşi au jucat mai mult de o repriză în inferioritate numerică

Duel interesant la Brezoi, acolo unde Lotru a primit vizita celor de la CSM II. Spunem interesant, prin prisma faptului că s-au întâlnit două echipe formate în majoritate din juniori. Pe de-o parte Lotru a aliniat la start nu mai puţin de 7 tineri, care n-au trecut încă de vârsta majoratului, în timp ce Cristi Bora a fost nevoit să se descurce cu juniori de 16 şi 17 ani. Până la urmă lupta a fost câştigată de brezoieni, diferenţa de gabarit între ei şi fotbaliştii CSM-ului avându-şi rolul său. A mai contat pentru Lotru şi ambiţia cu care jucătorii săi au abordat acest meci. Şi-au dorit să demonstreze că nu sunt cu nimic mai prejos decât „municipalii”, efortul depus fiindu-le răsplătit la finalul partidei, când brezoienii s-au putut bucura de victorie.

Succesul a fost cu atât mai merituos cu cât Lotru a jucat mai bine de o repriză în inferioritate numerică. După golul lui Badiu, venit destul de repede, formaţia lui Grossu a primit o lovitură, Cercel fiind eliminat pentru un atac violent asupra adversarului. În acest condiţii, era greu de crezut că Lotru se va mai putea menţine în avantaj. A reuşit, însă, să se mobilizeze, până la pauză majorându-şi chiar avantajul. Golul lui Stanciu din partea secundă a întâlnirii a readus speranţa în tabăra CSM-ului, care s-a resemnat însă după reuşita lui Cristian Racolţa, ce a contat pentru scorul de 3-1. Marian Costache a dus scorul la 4-1, rezultatul final al partidei, de 4-2, fiind stabilit de acelaşi Stanciu. (Simona SIMA)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button