Liga IV

Flacăra şi-a stabilit norma de goluri şi cu Posada

CONSECVENŢĂ / Echipa lui Adi Glăvan a reuşit să învingă din nou, pentru a treia oară consecutiv, marcând de patru ori în poarta adversă

Flacăra încă mai arde la Horezu. Iar în ultimele trei runde parcă mai puternic decât oricând. După 4-1 pe teren propriu cu Vartex, a urmat o nouă victorie, 4-0 cu AS Mihăeşti. Nici în sâmbăta Paştelui lucrurile nu au stat diferit pentru Flacăra, formaţia antrenată de Adi Glăvan impunându-se cu 4-1 în faţa Posadei. Ultimul succes a fost, însă, ceva mai greu de obţinut, asta şi pentru că adversarul, în speţă Posada Perişani, a fost mai arţăgos, agăţându-se de orice şansă pentru a scoate măcar un punct din această partidă. Situaţia a stat, însă, de la început prost pentru echipa din Perişani care, după ce s-a văzut condusă cu 1-0, şi-a mai pierdut şi un jucător, Roman fiind eliminat pentru fault în postură de ultim apărător.

De aici s-a iscat şi un mic scandal între jucătorii Posadei şi arbitrul Dobrică, pe care oficialii echipei din Perişani au anunţat că-l vor recuza pentru totdeauna de la meciurile lor. Pe lângă eliminare, Posada a fost penalizată şi cu o lovitură de pedeapsă, pe care, însă, portarul Fier a apărat-o. De fapt, a fost doar o respingere, mingea ajungând la Glăvan, care a dus scorul la 2-0 pentru Flacăra. Laurenţiu Pufu a reuşit să reducă din diferenţă până la pauză, astfel că nimic nu părea pierdut pentru Posada. În partea secundă a întâlnirii, Căpătan şi compania au avut o perioadă de aproximativ 20 de minute de joc în care au fost aproape de a restabili egalitatea. Cea mai mare ocazie a Posadei a fost ratată de Laurenţiu Pufu, portarul Flacărei, Ursescu, reuşind să i se opună atacantului oaspeţilor într-o situaţie de unu la unu. Aici s-a scris practic istoria meciului, finalul partidei aparţinându-le gazdelor, care, în minutele 88 şi 90 au reuşit să ducă scorul la 4-1, Flacăra stabilindu-şi astfel norma de goluri fixată parcă în urmă cu trei etape. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button