Liga IV

George Popolan a învins de unul singur Damila

VALOARE / Jucătorul Vartex-ului a făcut un meci bun cu formaţia din Măciuca, înscriind două goluri şi fiind coautor la un altul, reuşite graţie cărora echipa sa a câştigat întâlnirea cu Damila

Echipa din Măciuca a demonstrat pe parcursul acestui retur de campionat că şi-a depăşit demult statutul de nou-promovată. Victoria din intermediară, din faţa formaţiei CSM Drăgăşani, a avut rolul de întări ideea că Damila se poate lupta de la egal la egal cu orice adversar de la acest nivel, iar poziţia ocupată în clasament nu reflectă valoarea de moment a acestei echipe. Bucuria acelui succes nu a durat însă decât două zile. Sâmbătă, 11 aprilie, Damila a avut parte de un „duş rece” la Fedeleşoiu, acolo unde Vartex-ul s-a impus cu scorul de 3-2. Forma bună a liderului de la Vartex, George Popolan, a făcut diferenţa în această partidă.

Popolan a reuşit să deschidă scorul după doar câteva minute de joc, tot el contribuind şi la majorarea avantajului gazdelor. A obţinut un penalti pentru Vartex, transformat precis de Gelu Voica, iar apoi a dus scorul la 3-0. Reuşitele sale s-au dovedit suficiente pentru ca echipa de la Fedeleşoiu să obţină toate cele trei puncte din această întâlnire. Damila a redus din handicap prin Corvin Popescu şi Lucian Munteanu (scor: 3-2), a solicitat validarea unui alt gol în urma unei situaţii la limită în care mingea a ajuns pe linia de poartă, însă până la urmă a fost nevoită să se declare învinsă. În partea secundă a întâlnirii, nici una dintre cele două formaţii nu s-a mai evidenţiat, rezultatul rămânând cel stabilit în primul mitan.

Adi Panduraşu a premiat echipa

Victoria obţinută în faţa Damilei a avut rolul de a readuce Vartex-ul pe linia de plutire, după perioada nefastă prin care a trecut. Importanţa acestui succes a fost cunoscută şi de Adi Panduraşu, sponsorul Vartex-ului, care a decis să premieze jucătorii după meciul cu Damila. Cele trei puncte câştigate de echipa sa l-au costat destul de mult, fiecare jucător fiind recompensat cu câte 50 lei. 
Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button