Diverse

Printre flori, un mărăcine!

 „Chimiştii” s-au impus la ambele grupe în runda din duminica Floriilor din campionatul de juniori republicani, în timp ce „municipalii” au învins la grupa mare, dar au fost înfrânţi la grupa B

Veştile bune din campionatul de juniori republicani au venit de această dată de la FC Oltchim, care s-a impus în ambele partide disputate la Turnu Severin. Juniorii A republicani au câştigat meciul cu FC Drobeta cu scorul de 5-0, graţie reuşitelor lui Dănuleţ (4) şi Răcăreanu, în timp ce juniorii B au obţinut o victorie la limită, scor 2-1, un rol important în stabilirea acestui rezultat avându-l Olaru şi Borţa, marcatorii golurilor. Victoriile au venit într-un moment bun pentru „chimişti”, care în următoarea rundă, ce va avea loc miercuri, 15 aprilie, vor întâlni pe teren propriu ocupanta locul 3 în campionat, pe FCM Reşiţa. Un meci greu, cu un rezultat greu de pronosticat. Dacă totuşi elevii lui Marian Deaconescu vor obţine un nou succes, ar avantaja şi CSM-ul, gruparea cu care reşiţenii se luptă de la distanţă pentru locul 2.

Runda de duminică, 12 aprilie, a fost, de asemenea, cu noroc, şi pentru juniorii A republicani ai CSM-ului care s-au impus cu scorul de 3-1 în derby-ul cu prima clasată, Pandurii Tg. Jiu. Mai puţin norocoşi au fost însă juniorii lui Cristi Lazăr, care-au pierdut meciul, deşi reuşiseră să revină de la 2-0. Pentru rezultat au dat vina şi pe arbitraj, care încă din minutul 20 i-a lăsat în inferioritate numerică. Arbitrul le-a acordat totuşi un penalti în urma căruia Leonard Săraru, unul dintre evidenţiaţii partidei, a redus din handicap (2-1), însă i-a nemulţumit pe „municipali”, care au solicitat şi acordarea unui cartonaş roşu portarului gazdă, pentru fault în postură de ultim apărător. Chiar şi cu un jucător mai puţin pe teren, juniorii lui Lazăr au restabilit egalitatea prin acelaşi Leonard Săraru, însă au pierdut cu 3-2 în apropiere de finalul partidei. Se menţin totuşi pe locul 2, poziţie care le poate oferi un loc la turneul semifinal. (Lucian CORNECI)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button