Liga IV

Cozia s-a dezlănţuit în faţa Damilei

REVENIRE / Condusă cu 1-0, echipa din Călimăneşti şi-a revenit până la finalul primelor 45 de minute, în a doua repriză defilând pe teren, profitând şi de superioritate numerică de care a beneficiat

Partida de la Călimăneşti dintre Cozia şi Damila părea a fi una de 1, x, 2. Cu alte cuvinte, nu avea o favorită. Iar desfăşurarea primei reprize a dat dreptate prezicătorilor. Damila a deschis scorul prin Corvin Popescu, reuşita acestuia confirmând valoarea de moment a echipei din Măciuca. Până la pauză, însă, toate planurile formaţiei patronată de tânărul om de afaceri Dan Niţu au fost date peste cap. Cozia a egalat la 1-1, iar centralul Demetrescu a lăsat-o pe Damila în inferioritate numerică, autorul golului, Corvin Popescu, fiind eliminat, „mult prea uşor”, în opinia oaspeţilor, pentru cumul de cartonaşe galbene. A primit al doilea avertisment în ultimul minut al primei reprize pentru o simulare.

 Gazdele au ieşit de la cabine hotărâte să tranşeze soarta meciului în favoarea lor şi să profite de avantajul dat de omul în plus de pe teren. Au marcat pentru 2-1, iar apoi pentru 3-1. La acest scor, „s-a rupt filmul” pentru Damila. „Suntem o echipă de moral şi la 3-1 pentru ei, cu un om în minus, am cedat, n-am mai reuşit să ne mobilizăm”, ne-a spus Lucian Munteanu, liderul formaţiei din Măciuca. Astfel, în ultimele minute a existat o singură echipă pe teren, Cozia fiind „scoasă din priză” abia la scorul de 8-2.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button