Liga V

Flacăra „arde” din nou pe primul loc

În actuala ediţie de campionat, Seria a III-a din Liga a V-a a fost dominată de către Sportul Genuneni şi Flacăra 2005 Horezu, cele două forţe întâlnindu-se în week-end, într-o partidă care conta pentru primul loc în clasament. Ambele echipe au dus permanent o luptă aprigă pentru a se clasa pe prima poziţie, care duce la sfârşitul sezonului în următorul eşalon competiţional. Astfel, la finele săptămânii precedente, pe terenul celor din Genuneni, a avut loc cel mai galonat meci al campionatului. Chiar dacă cei de la Sportul anunţaseră în urmă cu câteva etape că nicio echipă nu-i poate învinge pe teren propriu, elevii lui Vicenţiu Marinescu au reuşit totuşi să-şi adjudece destul de lejer cele trei puncte, după ce au câştigat cu 3-1, prin „dubla” lui Lupulescu şi reuşita lui Ţârdei.

„Cine spune că cei de la Sportul sunt răi?”

Criticaţi de majoritatea echipelor din serie pentru duritatea jocului practicat, cei de la Sportul Genuneni a fost în schimb lăudaţi de antrenorul Flacărei, Vicenţiu Marinescu. „Toată lumea spune că sunt foarte răi când joacă pe teren propriu. Nici vorbă! Au jucat foarte frumos şi nu au provocat în nicio clipă scandal. Sunt bucuros că am câştigat. Chiar dacă am revenit pe prima poziţie, e prematur să spunem că suntem campioni. Mai sunt nouă etape de disputat, în care se pot întâmpla multe. Cert e că vreau să promovez, pentru a scăpa de terenurile foarte proaste de la ţară”, ne-a spus „Vice” la finele partidei.

„Flacăra merită să promoveze”

„Am comis-o rău de tot. Adversarii au jucat cu un om în minus, dar tot noi am fost cei neputincioşi. A fost cel mai slab meci al nostru din campionat. „Vice” a reuşit să formeze o echipă foarte bună şi, de aceea, merită să promoveze. Nu cred că va rezista în Liga a IV-a în actuala formulă, dar Flacăra e totuşi cea mai în formă echipă a grupei”, ne-a declarat preşedintele Sportului, Adrian Iordănescu. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button