Liga V

Saldi a mai făcut o victimă

REVIRIMENT / Băieţii lui Siliminel Diaconescu au câştigat cu Piovra (5-4) şi au ajuns la cea de-a treia victorie consecutivă

Disciplina şi seriozitatea impuse de către Siliminel Diaconescu echipei sale au atras cu sine şi o serie de rezultate destul de bune obţinute de către Saldi Cernişoara în această a doua parte a campionatului. În etapa de duminica trecută, băieţii lui Diaconescu au făcut cea de-a treia victimă consecutivă în retur, întorcându-se cu maximum de puncte, după victoria cu 5-4 în faţa Piovrei Lăpuşata. Cristian Petcu (fotbalist care vine meci de meci din Bucureşti, împreună cu fratele său Adrian, pentru a-şi ajuta echipa) a reuşit un hat-trick, iar Laurenţiu Leanca şi Alin Bacăr au marcat fiecare câte un gol. Petcu este şi golgheterul echipei, trecându-şi în condică cu această ocazie cea de-a 15-a reuşită din acest sezon.

Sponsorul celor de la Saldi este unul dintre puţinii oameni de fotbal din campionatul vâlcean care nu ezită să critice AJF-ul şi nu se teme de eventualele consecinţe pe care le-ar putea suporta. Mai ales că a investit suficient de mult pentru ca echipa să fie prezentă în careul de aşi al Seriei a IV-a. „Nu obişnuiesc să atac arbitrajul şi să dau vina pe brigadă, în cazul unui eşec. Problema e că se comit tot mai des greşeli. Am băieţi care vin meci de meci tocmai din Bucureşti pentru a juca în campionatul vâlcean. De aceea, nu vreau ca ei să devină victimele AJF-ului şi să fie dezamăgiţi de gravele erori de arbitraj. Am investit şi o să mai investesc în continuare destul de mult, astfel că am pretenţii să fiu arbitrat corect”, ne-a spus Siliminel Diaconescu. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button