Liga V

Meci aprig disputat la Slătioara

Flacăra 2005 Horezu este – alături de FC Băbeni – una dintre cele mai tinere echipe din Liga a V-a, fiind formată din jucători care practică un fotbal organizat şi, concomitent, admirat de majoritatea echipelor din serie. De altfel, formaţia antrenată de Vicenţiu Marinescu este cotată cu prima şansă la accederea în Liga a IV-a la finele acestui sezon competiţional. În cadrul etapei de săptămâna trecută, Flacăra lui „Vice” a mai „ars” încă o echipă, pe cei de la Măgura Slătioara, pe care însă i-a învins totuşi destul de greu, cu 2-1. „Am jucat cu opt juniori în teren şi am demonstrat că merităm să promovăm. Am marcat primul gol în minutul 60, iar un sfert de oră mai târziu, adversarii ne-au egalat. În minutul 89, Bogdan Doară a dat golul victoriei. Spectatorii prezenţi la meci cât şi brigada de arbitri au felicitat ambele grupări pentru jocul demonstrat pe teren şi au declarat că au avut parte de o veritabilă partidă de Liga a IV-a.

Îi felicit pe cei de la Măgura pentru echipa pe care au reuşit să o construiască într-un timp atât de scurt. Am găsit deja sponsorii care să ne ajute pentru o eventuală activare în elită. Aşadar, nu ne facem probleme că nu vom avea cu ce să ne plătim baremurile şi deplasările. Ştiu că dau bani din buzunar, dar voi juca cu aceşti copii în Liga a IV-a”, ne-a spus Vicenţiu Marinescu.
În etapa ce va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, Flacăra lui Marinescu va susţine cel mai aşteptat meci al sezonului, când Sportul Genuneni va încerca să se menţină pe prima poziţie. Duelul dintre Sportul şi Flacăra poate fi cel care decide câştigătoarea campionatului (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button