Liga V

Doar un punct pentru Unirea Tomşani

REGRES / După ce au învins liderul Seriei a III-a, elevii lui Mihai Diaconescu au capotat la Stoeneşti

Rapid a demonstrat încă o dată că reprezintă o grupare redutabilă şi că e e destul de greu ca vreo echipă să plece cu cele trei puncte puse în joc, atunci când susţin meciurile din campionat pe terenul celor din Stoeneşti.. Astfel, la finele săptămânii trecute, gruparea sponsorizată de primarul Dumitru Pearcu nu a putut smulge mai mult de un rezultat de egalitate (0-0) din deplasarea de la Stoeneşti.

„O luptă oarbă, fără concretizare”

Antrenorul Unirii, Mihai Diaconescu, ne-a declarat că, s-ar fi putut jucat timp de o zi întreagă, însă fără ca vreuna dintre cele două grupări să fi reuşit să marcheze:

„A fost o luptă dârză, însă oarbă şi fără concretizare. Acordăm o notă aparte arbitrului Silviu Mihăilă, care a judecat extrem de lucid partida şi nu s-a lăsat influenţat de elementele perturbatoare din afara suprafeţei de joc. Îi urez baftă în cursa lui de a ajunge cât mai sus pe treptele afirmării”.

Viitorul Foleşti, pe drumul cel bun

Un lucru bun pentru fotbalul din Foleşti, îl reprezintă faptul că eterna codaşă a seriei, Viitorul, care a fost dintotdeauna fidelă ultimul loc în clasament, începe treptat să-şi revină şi să cesioneze locul din „spatele clasei”. „Trebuia să-şi revină şi cei din Foleşti, iar acum, când încercăm să formăm din Unirea o echipă de tineri, Viitorul beneficiază de aportul unora dintre foştii noştri jucători. A revenit la echipă Marian Brânză, care a fost la muncă în Germania, acolo unde juca şi la o echipă de cartier. Avem trei jucători daţi la Minerul Berbeşti, unul la Flacăra 2005 Horezu şi 3 la Foleşti”, ne-a spus antrenorul Unirii, Mihai Diaconescu.

„Flacăra merită să promoveze”

„Dintre echipele înscrise în seria noastră, gruparea lui Vicenţiu Marinescu are cel mai ordonat şi tehnic joc. Sportul Genuneni reprezintă doar o explozie de moment, fără puterea de a rezista în Liga a IV-a. De aceea, consider că, datorită muncii depuse de Vicenţiu, Flacăra 2005 trebuie să fie cea care promovează”, a mai adăugat Mihai Deaconescu.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button