Liga III

„Vrem promovarea în Divizia B!”

Liderul de sindicat Mihai Diculoiu, preşedinte al CA al FC Oltchim, ne garantează:

 

„Vrem promovarea în Divizia B!”

 

* domnia sa crede că antrenorii s-au temut să joace amicale cu adversari puternici

 

  Pentru că nu mai este mult timp de aşteptat până se va da startul şi la Divizia C, am dorit să aducem în atenţia cititorilor şi impresiile dinaintea returului ale preşedintelui grupării ce ocupă primul loc în seria a VI, FC Oltchim. Inginerul Mihai Diculoiu, cum ne-a obişnuit, chiar dacă echipa a avut rezultatele scontate, nu laudă evoluţia jucătorilor şi, din contră, îi avertizează că în retur trebuie să-şi dorească mai mult dacă vor cu adevărat să promoveze: „Avem pretenţii să evoluăm la un nivel mai înalt şi ar trebui să ne putem lupta de la egal la egal cu echipe de «A». Nu trebuie să ne chinuim cu divizionare C. Le-am oferit toate condiţiile, sper să fi înţeles că vrem mai mult de la ei. Dacă echipa joacă fotbal şi dovedeşte că merită să ajungă la Divizia B, atunci vom evolua la «B». Dacă aţi auzit alte zvonuri, cum că nu vom merge în cel de-a doilea eşalon fotbalistic al ţării, înseamnă că avem duşmani. Acestea nu pot fi lansate decât de cei cărora le e frică de noi”. Liderul de sindicat a mai spus că, deşi toată lumea îi dă ca şi promovaţi, „pot prinde o perioadă mai proastă în care să înregistreze 3 înfrângeri şi nu mai sunt favoriţi!”.

 

L-au nemulţumit adversarele din amicale

 

Premergător şi ulterior stagiului de pregătire susţinut în staţiunea Călimăneşti – Căciulata, FC Oltchim a avut programate o serie de amicale cu echipe de „B” şi „C”, dar şi cu grupări ce-şi desfăşoară activitatea la nivel de judeţ. Se pare însă că aceste meciuri de pregătire nu l-au încântat pe Mihai Dicoloiu: „în perioada de pregătire, în amicale, nu au contat rezultatele. Importante sunt meciurile oficiale. Totuşi, o notă slabă conducerii tehnice care nu a încercat să perfecteze amicale cu echipe puternice, cum le-am spus eu. Probabil că le-a fost frică, aşa că îi aştept în retur”.

Nu va fi cedat nici un jucător până la vară

„Tot lotul e valid. Aşteptăm să înceapă o dată returul. Se pare că situaţia întregului lot stă ca şi în prima parte a campionatului. Titularii continuă să-şi păstreze statutul, iar rezervele nu se ridică la nivelul aşteptat. Şi aşa, îi vom păstra pe toţi. Măcar să se bucure şi ei că au făcut parte din lotul unei echipe care-a promovat la «B». Nimeni nu va merge spre CSM. Chiar am vorbit şi cu Popa Cosmin şi i-am explicat situaţia. Dacă ar fi ajuns la CSM, nu ştiu dacă-l ţineau nici rezervă. Poate făcea parte dintr-un lot lărgit. Oricum, i-am spus că dacă va pleca, la Oltchim nu se va mai întoarce niciodată”, ne-a informat Mihai Diculoiu.

 Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button