Liga V

Duelul Orleşti – Bălceşti se duce de la distanţă

De departe, cea mai interesantă confruntare din Seria a II-a este cea dintre Dinamo Şuşani şi Inter Suteşti, grupări situate pe locurile 3 şi 4 în ierarhia la zi. Este poate cel mai important meci pentru profesorul Alexandru Morariu de la numirea sa ca antrenor la Inter Suteşti. Interesant de văzut este şi ce vor face Voinţa Orleşti şi Olteţul Bălceşti, singurele grupări din serie care nu au înregistrat nici un eşec în actuala ediţie de campionat, ba chiar mai mult, primele două clasate şi-au zdrobit adversarii de fiecare dată când au avut ocazia. Astfel, în etapa precedentă, Voinţa lui Dumitru Dobre s-a impus cu 10-0 în faţa celor de la Rapid Voiceşti, iar Olteţul lui Marian Geică a înscris de şapte ori în poarta ioneştenilor.

Teoretic, în această etapă nu ar trebui să asistăm la o schimbare de lider, pentru că primele două clasate, deşi dispută meciurile în deplasare, întâlnesc totuşi grupări aflate în cea de-a doua jumătate a clasamentului: Prima Prundeni – Voinţa Orleşti şi Ceramica Lungeşti – Olteţul Bălceşti.
Un salt important în clasament poate face şi AS Creţeni, grupare care îşi mai poate trece în „salbă” încă trei puncte în această săptămână, deoarece adversarul direct, Rapid Voiceşti, e într-o serioasă scădere de formă. Primarul Ionel Spârleanu şi-a dorit ca echipa pe care o finanţează să se menţină în prima jumătate a clasamentului şi, până acum a reuşit, AS Creţeni situându-se pe locul 6. Însă, mai e mult până departe, adică până la finele campionatului şi nu se ştie ce surprize se mai pot întâmpla.  (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button