Liga V

Marian Leţa, din nou la Comisia de Disciplină

Antrenorul formaţiei Dinamo Rm. Vâlcea, Marian Leţa, este cunoscut ca un tip temperamental, care „ia foc” repede atunci când constată că arbitrii greşesc împotriva sa. Tocmai de aceea a şi ajuns deseori la Comisia de Disciplină. Nici după runda de duminică nu a scăpat. Centralul Rotariu l-a supărat, Leţa l-a supărat pe Rotariu şi aşa a ajuns să fie din nou „judecat”. Pentru protestele din timpul meciului dintre Dinamo şi Stejarul Vlădeşti şi pentru faptul că a fost eliminat din incinta terenului de joc, antrenorul „câinilor” a primit o etapă de suspendare şi 300 de mii amendă. Aceeaşi sancţiune, dar cu amendă mai mare, a fost dictată şi în cazul delegatului echipei Dinamo, Cosmin Rogojină, care după terminarea partidei a încercat să-l lovească pe Rotariu.

Tot o etapă de suspendare a primit şi Cosmin Răduca, de la Stejarul Vlădeşti, care-a părăsit terenul de joc mai devreme după o abatere ce a necesitat cartonaşul roşu. Acesta ar putea reveni totuşi în meciul cu Unirea Tricolorul Goleşti dacă-şi va plăti cauţiunea.

Abaterile de la regulament au fost prezente pe mai multe terenuri

Pe lângă incidentele deja cunoscute produse pe terenurile de la Frânceşti şi Fedeleşoiu, au mai avut loc abateri de la regulament şi la alte meciuri. În urma acestora, Ion Bălăşoiu de la Oltul Ioneşti, Ion Hoanţă de la AS Oteşani şi Ion Ilina de la Piovra Lăpuşata s-au ales cu câte o etapă de suspendare şi penalitate sportivă. Au fost, însă şi jucători care au ţinut să iasă în evidenţă mai mult decât era necesar, astfel că au fost suspendaţi pentru două etape. Printre aceştia se numără Vlad Claudiu (Măgura Slătioara), Răzvan Milosteanu (Minerul Berbeşti), Gheorghe Niţu (Foresta Malaia), Ion Constantin (Rapid Voiceşti) şi antrenorul Voinţei Orleşti, Nicolae Toader.
Laurenţiu SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button