Administratie

Bălceştiul ar putea scăpa de eticheta de „oraş mort”

Oraşul Bălceşti începe uşor-uşor să scape de eticheta de localitate „moartă”. Asta şi datorită faptului că, pe 1 iunie, în funcţia de primar, a fost ales un om cu viziune şi dorinţa de a face ceva pentru comunitatea sa. Deşi au trecut doar două luni de la alegeri, Ion Curelaru se ţine de cuvânt şi realizează primele investiţii în infrastructură.

Sală de sport, bazin de înot, utilităţi şi drumuri asfaltate

Social-democratul şi-a început mandatul demarând o campanie de reabilitare şi modernizare a drumurilor. De asemenea, investiţiile la staţia de colectare şi transfer a gunoiului se află pe ultima sută de metri.

În prezent, împreună cu viceprimarul Ion Beiu, Curelaru face demersuri susţinute pentru asfaltarea principalelor căi de acces spre Preoteşti şi Poeni. În mai puţin de două luni, edilii din Bălceşti îşi propun să demareze şi lucrările la sala de sport. Un alt proiect de anvergură vizat de administraţia oraşului se referă la amenajarea unui bazin de înot. Curelaru şi Beiu n-au uitat nici de problema lipsei apei şi canalizării în centrul localităţii. Ei mai au de obţinut doar câteva avize, după care vor da undă verde pentru începerea lucrărilor de introducere a utilităţilor.

Primarul Ion Curelaru îl susţine pe Mazilu pentru Camera Deputaţilor

Edilii din Bălceşti ne-au mărturisit că, pentru multe dintre investiţiile în infrastructură, au beneficiat de sprijinul omului de afaceri Dan Mazilu, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe zona de sud-vest a judeţului. Ajutorul oferit de acesta a constat în materiale de construcţii şi utilaje. În viitorul apropiat, acesta a promis că va face tot ceea ce-i stă în putere şi pentru modernizarea spitalului din Bălceşti. „Cred că ar fi foarte bine pentru întreaga zonă ca, începând din toamna acestui an, în Parlament, să fim reprezentaţi de un om legat sufleteşte de aceste locuri. Din păcate, în trecut, am avut parte de nişte experienţe neplăcute, care n-am vrea să se mai întâmple. Am avut deputaţi şi senatori care n-au trecut măcar o singură dată prin Bălceşti, deşi patru ani aveau timp suficient. Eu cred că alegerea lui Dan Mazilu ar fi un câştig nu numai pentru Bălceşti, ci pentru toate localităţile din zonă. După cum îl cunosc, va ajuta atât primarii PSD, cât şi pe cei de la alte partide, pentru toate investiţiile pe care le pregătesc”, a afirmat Ion Curelaru.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button