Liga IV

CSM Drăgăşani va avea buget de 600 de milioane de lei

După toată tevatura creată în jurul echipei CSM Drăgăşani, se pare că, până la urmă, autorităţile locale au decis să susţină financiar echipa de fotbal în următoarea ediţie de campionat. Conform declaraţiilor lui Alin Pavelescu, sponsorul echipei din Drăgăşani în campionatul precedent, gruparea antrenată de Adi Lupu va avea un buget de 600 de milioane de lei, 300 de milioane provenind de la primărie, iar cealaltă jumătate din fonduri strânse de la diferiţi sponsori. De asemenea, în noua formulă a echipei se vor regăsi jucători de la Alma Lex.

„În principiu, toţi sportivii de la Alma Lex au porţile deschise spre clubul nostru. Dar antrenorul Adi Lupu va fi cel care se va pronunţa în privinţa jucătorilor care vor forma echipa de bază, pentru că va începe în scurt timp campionatul. Eu voi fi preşedinte executiv, primarul Cristian Nedelcu – preşedinte de onoare, Dumitru Dobre – vicepreşedinte, iar sarcinile de contabilitate vor reveni primăriei. Anul trecut am cheltuit în jur de 300 de milioane pentru desfăşurarea campionatului. În această nouă ediţie competiţională, suma se va dubla, deoarece în afara de cei 300 de milioane pe care îi voi strânge de la sponsori, primăria ne va acorda cam aceeaşi sumă”, ne-a declarat Alin Pavelescu. Bugetul clubului pe anul competiţional 2008-2009 va speria puţin celelalte cluburi şi va fi un atuul principal în privinţa accederii pe primul loc.
“Deocamdată nu mă pot pronunţa dacă ne va fi uşor să promovăm, pentru că nu am văzut echipele nou-promovate, iar grupările care au rămas în campionat au suferit modificări serioase în componenţă. Anul trecut ne-am clasat pe podium, pe locul 3. Anul acesta vom avea cel puţin acelaşi obiectiv. Dacă vom reuşi să promovăm, e foarte bine. Sunt sigur că jucătorii de la Alma Lex vor avea un aport semnificativ la depăşirea performanţelor din campionatul trecut” ne-a mai spus preşedintele-executiv al CSM-ului din Drăgăşani, Alin Pavelescu.
Lucian CORNECI 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button