Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga III

Gherghe, Bărbuţ şi Vladu – în drum spre Ghecon

* la echipa lui Dan Mazilu vor să se mai transfere Martalogu, Despoiu şi Albici

Printre jucătorii care ar putea îmbrăca tricoul Gheconului din sezonul 2010-2011 se numără Robert Gherghe şi Dan Bărbuţ, primul legitimat la Flacăra Horezu, iar cel de-al doilea a activat până nu demult la FC Oltchim, de unde a plecat ca urmare a epurărilor masive „marca” Mihai Diculoiu. Gherghe, unul dintre cei mai prolifici marcatori din Liga a IV-a, îşi doreşte să evolueze din august la un nivel superior. „Sper să fiu lăsat să plec de la Horezu. Consider că Liga a III-a reprezintă o şansă mare pentru mine şi am ocazia să fiu cunoscut de echipe puternice. Oficialii de la Flacăra ar trebui să se înţeleagă cu cei de la Ghecon în privinţa transferului. Eu i-am ajutat cât am putut să nu retrogradeze”, ne-a declarat atacantul lui Vicenţiu Marinescu. De asemenea, din câte se pare, şi Ovidiu Creangă (ex-chimist) ar fi dispus să evolueze la Ghecon din această vară.
Nu în ultimul rând, oficialii echipei din Lăpuşata, vor apela la serviciile portarului Albici, legitimat în Liga a V-a, la Experti 2000 Popeşti. Şi Lotru Brezoi a reuşit să furnizeze recent „materie primă” pentru trupa patronată de parlamentarul Dan Mazilu. Martalogu, unul dintre jucătorii de perspectivă ai eşalonului de elită judeţean, va testa şi el fotbalul la un nivel superior, tot sub comanda lui Cosmin Ursu şi a lui Iulian Roşoagă. Şi căpitanul Minerului Berbeşti, Ionuţ Vladu (22 de ani), doreşte să semneze un nou contract, după ce a jucat ani buni în „ocnă”, reuşind să câştige în 2008 finala fazei judeţene a Cupei României. Nu în ultimul rând, printre achiziţii, se numără şi Ştefan Despoiu, care a evoluat la FC Oltchim. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button