Liga II

„Vreau ca Brănescu să plece în Anglia!”

* managerul general al CSM-ului, Laurenţiu Tudor, crede că tânărul portar al echipei vâlcene s-ar descurca mai bine la Manchester United decât la Juventus Torino

Deşi în ultimele zile zvonurile legate de transferul lui Laurenţiu Brănescu la o echipă din străinătate s-au mai estompat, plecarea tânărului portar vâlcean peste hotare a rămas de actualitate. „Brănescu va pleca sigur în străinătate, rămâne de văzut unde: ori la Juventus Torino, ori la Manchester United. Personal, mi-aş dori din tot sufletul să ajungă în Anglia. Şi nu neapărat pentru că se pliază mai mult pe fotbalul britanic, prin alonja sa, ci pentru că acolo condiţiile sunt cu adevărat excelente. Am încredere că transferul său se va perfecta în următoarele săptămâni. Brănescu a fost deja în Anglia, a văzut condiţiile de acolo, este cu mintea în altă parte, aşa că va fi foarte greu să-l mai montez dacă transferul ar pica şi ar rămâne în continuare la Vâlcea”, a menţionat Tudor.
Aşa cum se cunoaşte, Laurenţiu Brănescu a şi declarat că a fost mult mai încântat de condiţiile pe care le-a întâlnit în Anglia, decât de cele din Italia, Manchester United rămânând definitiv în inima sa.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button