Liga II

„Vedetele” întârzie să apară în Zăvoi

* veteranul Marian Aliuţă a preferat să meargă să dea probe de joc la Gloria Bistriţa decât să vină la Vâlcea!

Jucătorii despre care oficialii vâlceni au vorbit frumos de la începutul anului şi pe care i-au anunţat că vor veni cu surle şi trâmbiţe în Zăvoi, nu au fost prezenţi săptămâna trecută la pregătirile echipei CSM. Veteranul Marian Aliuţă (33 de ani) a preferat să meargă să dea probe de joc la Gloria Bistriţa, nefiind deloc dispus să dea cu piciorul şansei de a evolua în continuare în prima ligă. Tot astfel, transferul lui Răzvan Dâlbea (28 ani) la CSM Rm. Vâlcea a rămas sub semnul întrebării, din cauza litigiului pe care acesta îl are cu fosta echipă, Unirea Alba Iulia. În ceea ce-l priveşte pe vârful Silviu Mureşan (19 ani) şi acesta pare greu de achiziţionat de la Unirea Alba Iulia, oficialii din oraşul Marii Unirii de la 1918 dorind probabil să obţină mai mult decât cei 5000 de euro pe care CSM-ul ar fi dispusă să-i plătească în schimbul transferului său definitiv. Speranţe ar mai fi încă de la mijlocaşul rapidist Alexandru Coman (19 ani), care ar vrea să plece din Giuleşti, unde antrenorul Marius Şumudică nu i-a dat practic nicio şansă de afirmare.

Petre Marin şi Rică Neaga, la CSM?
* cei doi fotbalişti au fost prezenţi la meciul amical pe care CSM Rm. Vâlcea l-a disputat împotriva echipei FC Voluntari

Chiar dacă transferurile vehiculate săptămâna trecută de oficialii vâlceni sunt aproape de a pica, CSM continuă să tatoneze terenul în încercarea de a aduce în Zăvoi şi câţiva jucători de valoare, cu vechi ştate de serviciu inclusiv în Liga I. Ultimele nume apărute pe această listă sunt cele ale consacraţilor Petre Marin (fundaş stânga) şi Rică Neaga (atacant), care au fost prezenţi sâmbăta trecută la Rm. Vâlcea la amicalul pe care CSM l-a disputat în compania echipei ilfovene FC Voluntari.
La 37 de ani (pe care i-a împlinit pe 8 septembrie 2010), Petre Marin a evoluat ultima oară pentru fosta campioană Unirea Urziceni, fiind în prezent liber de contract, după ce patronul Dumitru Bucşaru şi-a retras sprijinul financiar, iar vechea gaşcă (care-l avea în frunte pe managerul general Mihai Stoica) s-a spart. Aşa cum se cunoaşte, timp de şase sezoane, din 2004 şi până în 2010, Petre Marin a îmbrăcat tricoul echipei Steaua Bucureşti, cu care a ajuns inclusiv în semifinalele Cupei UEFA, în 2006, cu formaţia din Ghencea câştigând totodată şi două titluri naţionale, în 2005 şi 2006.
În ceea ce-l priveşte pe Adrian Neaga (fotbalist născut pe 4 iunie 1979), ultima echipă la care a fost legitimat fostul stelist – după ce a plecat de la Unirea Urziceni – este Volyn Lutsk (din Ucraina).

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button