Liga II

„U” Cluj – CS Otopeni, meci decis de comisiile FRF!

* echipa ilfoveană nu a fost programată din cauza datoriilor în valoare de 40.000 de euro pe care le are către jucătorii Onuţ şi Dancia

Aflată în lupta pentru promovare în Liga I, „U” Cluj a primit o mână nesperată de ajutor din partea FRF! În runda de la finele săptămâni trecute, echipa de sub Dealul Feleacului trebuia să joace, pe teren propriu, cu CS Otopeni, însă meciul nu a mai avut loc, formaţia ilfoveană nefiind programată. Motivul pentru care CS Otopeni a fost sancţionată de comisiile federaţiei îl reprezintă datoriile neachitate în valoare totală de 40.000 de euro către jucătorii Onuţ şi Dancia, care au fost excluşi din lot în iarnă. În aceste condiţii, partida „U” Cluj – CS Otopeni va fi omologată cu scorul de 3-0 în favoarea ardelenilor, care au făcut astfel un pas important către revenirea în elita fotbalului românesc. Echipa lui Cristi Dulca ar mai putea câştiga, tot „la masa verde”, şi duelul cu FC Argeş de la Piteşti, încheiat la egalitate (1-1), dar întrerupt de arbitrul Claudiu Baboia atunci când fanii echipei gazdă au pătruns pe teren.
În ceea ce priveşte formaţia CS Otopeni, ilfovenii riscă să nu fie programaţi nici în ultima etapă a campionatului, ceea ce ar însemna practic că vor fi retrogradaţi în Liga a III-a. Pentru a evita această situaţie, conducerea clubului de lângă Capitală trebuie să achite integral datoriile sau să ajungă la un acord cu jucătorii Onuţ şi Dancia pentru eşalonarea plăţilor.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button