Liga IV

„Suntem mai tari decât în sezonul trecut”

* delegatul echipei FC Băbeni, Florentin David, a apreciat eforturile depuse de fotbaliştii săi în meciul cu AS Şirineasa

Două rezultate au întrecut aşteptările în runda desfăşurată de la finele săptămânii trecute în Liga a IV-a. Primul a fost egalul consemnat în meciul de la Orleşti, acolo unde Nova Turist Mihăeşti a ţinut-o în şah pe Voinţa (1-1). O „bombiţă” a explodat însă şi pe terenul din Băbeni, de unde AS Şirineasa a plecat învinsă, la capătul unui meci extrem de spectaculos, presărat cu şapte goluri, trei penaltiuri (din care unul ratat, de cei de la FC Băbeni), precum şi cu două eliminări (ambele în tabăra celor de la AS Şirineasa).
„E foarte important că am câştigat acest joc, în care am pornit în mod evident cu a doua şansă. Am ştiut să profităm de momentele de slăbiciune din tabăra adversarei, dar pe final am tremurat serios pentru toate cele 3 puncte. Adevărul e că ne-am făcut singuri viaţa grea, deşi eram în superioritate numerică pe teren. La 3-1 am ratat chiar şi un penalti, prin George Biculescu, asta după ce Cosmin Băluţă marcase în prealabil tot din 11 metri. Una peste alta, a ieşit bine, iar eu le mulţumesc jucătorilor pentru victorie, pentru felul exemplar cum s-au dăruit. Practic, toţi s-au autodepăşit în multe momente ale jocului”, ne-a spus delegatul echipei FC Băbeni, Florentin David.

Băbenarii au ascendent moral asupra „câinilor”

Oficialul de la FC Băbeni este încântat şi pentru faptul că, de la meci la meci, echipa arată din ce în ce mai bine. Florentin David crede că echipa sa ar putea produce o surpriză de proporţii şi în etapa viitoare, în deplasarea de la Dinamo 2007 Rm. Vâlcea. „Am început să ne revenim după un start deloc fast de campionat. Abia acum începe să se vadă adevărată faţă a echipei noastre. Nici nu avea cum să nu urmeze o creştere valorică, atâta timp cât, faţă de sezonul trecut, lotul e acelaşi, iar în plus ne-au mai venit încă doi jucători importanţi: Cristi Gulea şi Emil Zaharioiu. Dacă jucăm la fel de bine, poate dăm lovitura şi cu Dinamo. I-am bătut şi anul trecut!”, a mai afirmat Florentin David.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button