Liga V

„Pantelică Anghelescu nu are niciun drept asupra jucătorilor, ar trebui să plecăm gratis de la echipă”

* Cristi Constantin, fost jucător al echipei din Runcu, susţine că nu e normal ca patronul să ceară bani pe jucători când aceştia vor să plece

Retrogradarea în Liga a V-a a echipei Conexin Runcu a scos la liman litigii mai vechi existente între jucătorii cu experienţă şi conducere, în speţă, patronul Pantelică Anghelescu. Fotbaliştii i-au reproşat sponsorului că acesta nu are niciun drept asupra lor şi că, în mod normal, ar trebui să li se dea drumul să plece pe gratis, fără obligaţia de a achita grila de transfer. Cristi Constantin este unul dintre cei opt „revoluţionari” de la Conexin care contestă maniera „abuzivă” a celor care conduc echipa de fotbal. „Domnul Pantelică a dat ordin la AJF ca noi să nu putem pleca decât dacă ne plătim grila. Păi, cum vine asta? Ţin să-i amintesc domnului că majoritatea celor care au venit la Conexin, au făcut-o gratuit, din dorinţa de a-l ajuta să obţină rezultate bune în campionat. Iar acum, când dorim să plecăm, de ce vrea să ceară bani pe noi? Cu ce drept? Iar domnul Iulică ne bălăcăreşte în presă de zici că nu-i adevărat”, a spus Cristi Constantin, jucător la Conexin Runcu. (L.C.)

„Patronul ne îngrădeşte dreptul la muncă”
* şi Ion Lala este nemulţumit de tratamentul sponsorului de la Conexin

Ion Lala a catalogat atitudinea patronului său, de a nu-i lăsa pe jucători să plece gratuit, ca fiind una lipsită de fairplay şi, concomitent, ilegală. „Ceea ce face dânsul se numeşte îngrădirea dreptului la muncă, o practică ilegală. Cum poate să vorbească pe la AJF că nu putem pleca decât dacă ne achităm grila. Eu am venit  gratis la echipă şi tot aşa ar trebui să plec. M-a plătit o perioadă cât am jucat la Conexin, dar e ceva normal. Nu poate cere bani pe noi, sub pretextul că ne-a dat bani, pentru că şi noi l-am ajutat. În plus, în ultima perioadă, situaţia financiară de la echipă nu a mai fost deloc grozavă. M-am săturat să vin la antrenamente pe banii mei tocmai de la Brezoi. Patronul încă mai are să-mi dea restanţe din urmă”, s-a exprimat dezamăgit Ion Lala. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button