Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga V

„Ortacii” lui Milosteanu încă mai speră la titlu

Pentru Minerul Costeşti, şansele de a câştiga campionatul nu par a se fi încheiat. La şapte puncte distanţă de primul loc, dar şi cu un meci mai puţin disputat, „ortacii” pregătiţi de Răzvan Milosteanu şi Toma Peştereanu au câştigat în runda trecută cu scorul de 5-1, împotriva fostei echipe a lui Adrian Iordănescu, Sportul Genuneni.

Pentru gruparea din Costeşti au marcat: Petrescu şi Stoian – ambii de două ori şi Borăscu, în timp ce golul formaţiei din Frânceşti a fost, de fapt, un autogol, ce a aparţinut lui Holtei. De menţionat că, până în minutul 70, scorul era 1-1, moment în care a intrat pe teren viceprimarul Toma Peştereanu, acesta reuşind să creeze câteva ocazii frumoase de gol şi să-şi ajute colegii să obţine maximum de puncte. „În etapa trecută, la Foleşti, Toma Peştereanu a marcat un gol, iar în partida cu Sportul a avut o prestaţie la fel de bună. Viceprimarul rămâne un jucător important, care reuşeşte să se facă remarcat pozitiv de fiecare dată când intră pe teren. Deşi nu mai joacă titular, atunci când o face îşi ajută colegii pe deplin”, ne-a declarat antrenorul Răzvan Milosteanu. (L.C.)

Articole Similare

2 Comments

  1. ATENTIE AJF.In meciul Minerul Costesti-Sportul Genuneni jucatorii echipei gazda au amenintat si injurat tot meciul jucatorii,in majoritate juniori, ai Sportului Genuneni.Arbitrul LEFTER a fost fara reactie,mai ales la fazele in care jucatorii de la Sportul au fost loviti cand meciul era intrerupt si se cuvenea cartonasul rosu.Au fost doua astfel de faze in care jucatori aflati la pamant au fost loviti cu brutalitate cu piciorul,iar primele 2 goluri ale Costestiului au fost inscrise in urma a doua faulturi in atac.Dupa ce scorul a devenit 2-1 in minutul 70, copiii de la Genuneni au cedat. Puteti verifica in foaia de arbitraj ca Sportul Genuneni a jucat cu 8 juniori.Asa ceva nu s-a mai intamplat pe nici un teren unde am jucat.La Tomsani si la Bunesti, Sportul a facut egal dar gazdele s-au purtat cu mult bun simt,mai ales la Tomsani.Costestii nu stiu nici ca nu a fost autogol,ci gol marcat de capitanul echipei din Genuneni in varsta de 17 ani.Toti jucatorii de la Sportul sunt din satul Genuneni iar juniorii sunt elevi la licee foarte bune din Valcea(3 din Lahovari), deci copii inteligenti care nu s-au coborat la mojiciile adversarului

  2. In meci restanta Flacara Horezu-Sportul Genuneni 1-2. Juniorii de la Genuneni au facut iarasi un meci bun. Arbitraj excelent.

Lasă un răspuns

Back to top button