Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

„Nu pot să le bag jucătorilor «fotbalină» în ghete”

* Relu Nica, supărat pentru eşecul din Treapt

Prestaţia echipei Progresul Măldăreşti în acest retur de campionat i-a lăsat un gust amar antrenorului Relu Nica, acesta arătându-se dezamăgit de capacitatea elevilor săi de a gestiona un meci de la un capăt la altul. În ultima rundă, echipa din Măldăreşti s-a deplasat la Horezu, acolo unde a jucat pe terenul din Treapt meciul cu numărul 22 din acest sezon. Din păcate, fotbaliştii lui Nica nu au reuşit nici de această dată să obţină un rezultat pozitiv, pierzând cu scorul de 4-1.
„Le-am explicat fotbaliştilor cum stă treaba, ce sarcini au în timpul meciului, dar degeaba. Nu pot să le bag «fotbalină» în ghete, ca să joace mai bine! Din păcate pentru noi, lucrurile încep, încet-încet, să se clarifice. Mă oftic foarte mult că pierdem numai pe greşeli individuale. Fotbalul se joacă şi cu mintea, ordonat, nu numai bubuind mingile. Nu am ce să le spun mai mult jucătorilor, pentru că asta le e mentalitatea. Am impresia că nu se odihnesc în seara de dinaintea meciurilor şi intră pe teren epuizaţi. Îmi lipsesc foarte mult un portar şi un vârf autentic. În aceste compartimente întâmpin probleme”, ne-a declarat Relu Nica.

Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button