Liga II

„M-am săturat să fiu prostul seriei!”

• Alin Artimon, exasperat de arbitrajele potrivnice

Cu greu a fost stăpânit antrenorul Alin Artimon, în timpul meciului, să nu îşi verse nervii pe arbitrii slabi pe care CCA-ul i-a delegat la partida din Zăvoi. Pe rând, Jan Turmacu şi Florin Verigeanu l-au calmat pe Artimon, însă acesta ş-ia spus off-ul la conferinţa de presă. „Deja e prea mult. M-am săturat să fiu proştul seriei! Mereu suntem dezavantajaţi de arbitraj, însă astăzi parcă s-a întrecut măsura. Asistentul vede gol când Dandea e pe linia porţii şi respinge, deci mingea nu avea cum să intre în poartă, dar ei au validat golul de 3-2 pentru oaspeţi. Apoi e fault pentru noi, arbitrul nu dă nimic, oaspeţii au mingea, continuă jocul şi ne dau gol: 4-2, iar la final puţin a lipsit să nu luăm şi golul cinci după un ce un jucător al oaspeţilor a preluat mingea cu mâna şi s-a văzut că e henţ evident!” – a enumerat Alin Artimon greşelile grave ale arbitrilor din meciul CSM-ului cu FCM Tg. Mureş.

Antrenorul vâlcenilor şi-a amintit şi de alte „nenorociri” de arbitraje: „La Deva, când am primit şi noi un penalty corect, s-a scris că am fost avantajaţi. La Şimleu am avut eliminare şi penalti pentru gazde, Dacia Mioveni ne-a dat gol după un fault nesancţionat, la Jiul era fault pentru noi, dar a dat pentru gazde şi Jiul a înscris, iar cu Arieşul eliminarea portarului a fost uşor acordată şi am fost nevoiţi să jucăm în zece. Noroc că ne-a ieşit jocul!”

Supărarea antrenorului Alin Artimon pleacă şi de la faptul că CSM-ul nu este un pericol pentru nici o echipă şi, în aceste condiţii, n-ar trebui să fie furată de arbitri: „Noi avem ca obiectiv creşterea unor jucători tineri şi nu ne mai gândim la promovare. Avem în lot doar 12 jucători valizi, nu avem bani şi nu vrem să încurcăm pe nimeni, aşa că nu înţeleg de ce suntem mereu dezavantajaţi. Nu vreau decât să jucăm în condiţii egale cu adversarii”. Etapa următoare CSM-ul va juca pe terenul unei echipe, FC Argeş Piteşti, ce a fost avantajată clar de arbitraje în ultimii ani, dovadă fiind arestările făcute la vârful Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button