Liga IV

„Jucătorii mei se simt puţin frustraţi pentru că nu au mai avut loc la Orleşti”

* antrenorul Marin Nicolae susţine că „municipalii” săi le vor dovedi adversarilor că la Voinţa selecţia nu au fost făcută în mod corect

În ultima rundă, CSM Drăgăşani a câştigat cu 4-0 partida cu FC Băbeni, iar acest joc a reprezentat antrenamentul „municipalilor” de dinaintea meciului de orgoliu pe care-l vor susţine săptămâna aceasta la Orleşti.

Voinţa Orleşti, precum Real Madrid!

Antrenorul drăgăşănenilor, Marin Nicolae, spune că băieţii lui vor avea ceva de demonstrat împotriva Voinţei. „Jucătorii care au rămas la CSM sunt un pic frustraţi de faptul că nu au mai avut loc vara aceasta la Voinţa, atunci când cei mai buni au plecat la Orleşti alături de Octavian Mîţoc. De aceea, fotbalişti mei de abia aşteaptă să demonstreze că ar fi putut juca oricând la echipa din Orleşti şi că sunt mai buni decât foştii lor colegi”, a menţionat Marin Nicolae.

Patru jandarmi s-au legitimat la CSM Drăgăşani

Antrenorul Marin Nicolae a transferat recent patru viitori jandarmi care se şcolesc în cadrul unităţii militate din Drăgăşani: Ghişe, Conea, Paraschiv şi Fronescu. „I-am monitorizat de ceva timp pe aceşti tineri fotbalişti şi m-am hotărât să-i aduc la echipa pe care o pregătesc. Voi mai transfera câţiva jandarmi pe viitor”, a spus Marin Nicolae. Pe de altă parte, în urmă cu aproximativ două săptămâni, jucătorul Nicolae Sticlaru ar fi intrat în divergenţe cu superiorii de la CSM, motiv pentru care ar fi decis să părăsească pentru moment gruparea din oraşul viilor. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button