Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga V

„I-am spus lui Panty că plec dacă va cumpăra loc în Liga a IV-a”

* antrenorul Iulică Dincă exclude varianta de a da bani pentru a juca încă un sezon la masa bogaţilor

Antrenorul de la Conexin Runcu spune că nu e capăt de lume dacă echipa sa nu se va regăsi din sezonul 2010-2011 în elita fotbalului judeţean. Iulică Dincă acceptă ideea de a o lua din nou de jos, de la „Onoare” şi refuză să achiziţioneze contra-cost un loc în Liga a IV-a. „Niciodată nu am fost adeptul de a da bani pentru a cumpăra loc. I-am spus asta şi patronului Pantelică Anghelescu. Dacă Panty va plăti pentru a continua în elită, eu voi pleca de la echipă. Momentan, aşteptăm să vedem dacă Oltul Ioneşti 2009 va reuşi să obţină un loc în Liga a III-a. În caz contrar, vom merge la «Onoare». Nu trebuie să ne fie ruşine că jucăm la cel mai jos nivel. Va trebui să dovedim că suntem buni şi să promovăm anul viitor”, ne-a declarat Iulică Dincă.
Acesta ia în calcul şi varianta de a demisiona, în cazul în care trupa sa nu va reuşi să promoveze la finele campionatului viitor în Liga a IV-a, susţinând că, în aceste condiţii, el ar fi singura persoană vinovată pentru neîndeplinirea obiectivului. „Bineînţeles că eu voi fi vinovat dacă nu vom reuşi să promovăm. Până la urmă, e normal ca eu să fiu responsabil pentru eşec, deoarece răspund de echipa mea. Vom vedea ce jucători mai rămân la noi, pentru că mulţi nu vor să joace în Liga a V-a. La jumătatea lunii iulie, voi şti cine pleacă şi cine nu”, a mai completat antrenorul de la Conexin. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button