Liga IV

„Electricienii” din Râmnic şi-au mai curent un adversar

ASA Hidroelectra Rm. Vâlcea continuă trendul ascendent în ceea ce priveşte evoluţia din campionatul judeţean, bifând week-end-ul precedent încă trei puncte în oraşul viilor, acolo unde a întâlnit CSM-ul. „Municipalii” antrenaţi de Marian Nicolae au fost „electrocutaţi” de trei ori, prin golgheterul Ligii a IV-a, Alin Savu – autorul unei „duble” – şi Ilie Pană. Trupa din Râmnic va înfrunta la finele acestei săptămâni lidera Damila Măciuca, pe teren propriu. Acest derby vâlcean dispune de o semnificaţie aparte, asta pentru că antrenorul Mircea Savu îşi va întâlni fiul, pe Alin, în calitate de adversari. (L.C.)

Articole Similare

2 Comments

  1. dupa inlocuirea lui diaconescu erau doi ***** care comentau foarte urat,pe acest site, despre cei care urmau sa se ocupe de pregatirea echipei!!! acum dupa 7 victorii si un egal in 8 jocuri nu mai comentati nimic ***** ? va ascundeti?

  2. vad ca ati inceput sa va laudati singuri.credeti ca aveti mari rezultate.fiti mai modesti ca e mult pana departe.cat despre gicu el singur a mers la electra si-a facut-o cu mana lui

Lasă un răspuns

Back to top button