Liga II

„Doctorul”, la prima operaţie nereuşită în Zăvoi

* noul manager general al echipei vâlcene, Laurenţiu Tudor (fost antrenor principal la FC Snagov), a debutat cu stângul la timona CSM-ului

Începând de săptămâna trecută, CSM Rm. Vâlcea şi-a completat staff-ul tehnic cu un manager general, Laurenţiu Tudor, care a pregătit până acum echipa ilfoveană FC Snagov. Tânărul tehnician şi-a reziliat contractul cu formaţia care evoluează în Seria I din Liga a II-a şi a fost liber să semneze pentru CSM.
Laurenţiu Tudor a fost dorit de Cătălin Rufă în Zăvoi încă din septembrie, chiar din momentul în care s-a vehiculat pentru prima oară varianta ca omul de afaceri ilfovean să investească la Vâlcea. La vremea respectivă, lui Tudor – care a condus atunci şi un antrenament al CSM-ului – i s-a promis postul de antrenor principal, în timp ce Sorin Bucuroaia trebuia să fie doar secund. Deoarece în acea perioadă nu a găsit înţelegere din partea primarului din Snagov, Apostol Muşat (nimeni altul decât unchiul său), pentru a-şi rezilia contractul cu gruparea din Ilfov, Laurenţiu Tudor a declinat oferta, iar de pregătirea echipei vâlcene a rămas să se ocupe doar Bucuroaia.
Joi, 2 decembrie, în cadrul unei conferinţe de presă, Tudor a fost prezentat oficial drept noul manager general al echipei din Zăvoi, luând loc pe banca tehnică începând chiar cu ultimul meci pe care CSM Rm. Vâlcea l-a disputat în turul campionatului, împotriva echipei Petrolul Ploieşti, care a avut loc sâmbătă, 4 decembrie, pe Stadionul „Municipal”. Laurenţiu Tudor are sarcina de a se ocupa atât de supravegherea staff-ului tehnic al echipei de seniori, cât şi de supervizarea activităţii de la nivel de copii şi juniori.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button