Liga V

„Decât să fii codaş la oraş, mai bine în satul tău fruntaş!”

* Florea Udrea anunţă că în acest sezon Topologul Galicea nu mai are ca obiectiv obligatoriu promovarea în Liga a IV-a

Principalul finanţator al echipei de fotbal din Galicea, viceprimarul Florea Udrea, ne-a precizat că obiectivul pe care Topologul îl va avea în retur va fi clasarea pe locurile 1-3 şi nu neapărat promovarea în Liga a IV-a. „Ne bucură că până acum nimeni nu şi-a anunţat intenţia de a pleca de la Topologul, iar acesta e un semn că atmosfera este cât se poate de plăcută la Galicea. Oricum, nici n-ar prea fi motive să se despartă cineva de echipa noastră, atâta timp cât suntem la zi cu primele de joc, care au fost achitate chiar la terminarea turului. Încercăm în continuare să ne păstrăm lotul actual şi în retur, iar eu cred că dacă acest lucru se va întâmpla sunt sigur că vom face o figură frumoasă în a doua parte a campionatului. Jucătorii au valoare, trebuie doar să aibă o pregătire adecvată, precum şi o tactică bună de joc, ca să ne îndeplinim obiectivul”, ne-a spus Florea Udrea.
„Dată fiind criza cu care ne confruntăm şi noi la Galicea, nu ţinem neapărat să mai ajungem în Liga a IV-a, aşa că şi un loc pe podium ar fi bun. Ştiţi cum se spune, decât să fii codaş la oraş, mai bine în satul tău fruntaş! Oamenii care vin de regulă să vadă câte un meci în fiecare duminică, s-ar bucura mai mult dacă am câştiga meciuri mai des, în Liga a V-a, decât dacă am juca în Liga a IV-a. Dar, dacă e să promovăm totuşi, caz în care jucătorii vor încasa şi câte o primă specială, vom vedea ce e de făcut, va trebui să găsim susţinerea financiară necesară pentru a ne comporta onorabil în elita fotbalului judeţean”, a adăugat viceprimarul comunei Galicea.

Iustin Croitoru, antrenorul echipei Topologul Galicea:
„Saltul în Liga a IV-a încă e posibil”

Chiar dacă viceprimarul Florea Udrea a anunţat că la Galicea visul de a juca în Liga a IV-a nu mai este atât de important, în condiţiile actuale de criză, antrenorul echipei Topologul, Iustin Croitoru, a ţinut să precizeze că elevii săi au valoarea de a face saltul în „Elită”. „Lotul e destul de bun din punct de vedere valoroci şi cred că putem ataca în continuare promovarea. Diferenţa faţă de locul 1 nu e atât de mare, nu sunt decât patru puncte, care pot fi recuperate uşor, aşa că că încă mai visăm să ajungem în Liga a IV-a. Oricum, în retur, şi programul meciurilor ne avantajează”, a menţionat Croitoru.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button