Liga III

„Chimiştii”, la al patrulea eşec consecutiv

* echipa vâlceană n-a izbutit să câştige vreun punct nici în deplasarea de la Caracal

Fotbaliştii de la Oltchim Rm. Vâlcea s-au întors fără puncte şi din deplasarea de la Caracal, acolo unde au înfruntat una dintre echipele care se bat pentru primul loc în clasament, poziţie care asigură promovarea în Liga a II-a.
Caracalenii au avut mai mult iniţiativa în joc în debutul partidei, dar nu au reuşit să modifice tabela de marcaj. Spre finalul primelor 45 de minute de joc, FC Oltchim a echilibrat disputat şi a beneficiat de două bune oportunităţi de a marca, însă niciuna nu a fost concretizată, Tomescu fiind eroul negativ al fazelor respective. Imediat după revenirea de la vestiare, ambele formaţii au rămas în inferioritate numerică. Mai întâi, un fotbalist de la FC Caracal a primit direct un cartonaş roşu (în minutul 50), pentru o intrare dură asupra unui vâlcean. La scurt timp, s-a restabilit echilibrul numeric pe teren, de la FC Oltchim fiind eliminat Smeadă, pentru cumul de cartonaşe galbene (în minutul 52). Ulterior, în minutul 55, echipa din Caracal avea să înscrie singurul gol al partidei, prin Preda, care l-a învins pe portarul Marius Vlădoi cu un şut de la 25 de metri, lateral dreapta: 1-0. În minutul 65, trupa antrenată de Laurenţiu Urâtu putea să-şi dubleze avantajul, dar şutul senzaţional expediat de Niculescu de la 30 de metri a fost respins de lângă bara laterală de veteranul dintre buturile vâlcene. Spre final, FC Oltchim a trecut din nou la cârma partidei, încercând să restabilească egalitatea, însă a avut din nou ghinion, defensiva celor de la FC Caracal rezistând atacurilor declanşate de fotbaliştii vâlceni.
În meciul de la Caracal, antrenorul Ion Lazăr a trimis pe teren următorul „unsprezece” de start: Vlădoi – Smeadă, Stoica, Nania, Datcu, Stanca, Marinescu, Fistogeanu, Săraru, Tomescu, Preda.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button