Liga III

„Chimiştii” îşi continuă pregătirile până pe 23 decembrie

* echipa vâlceană nu va avea apoi decât 14 zile de vacanţă, mai precis până pe 7 ianuarie 2011

Turul campionatului s-a încheiat, dar „chimiştii” nu vor avea parte de vacanţă chiar atât de curând. Antrenorul Ion Lazăr ne-a informat că elevii săi se vor pregăti în continuare până aproape de Crăciun, mai precis până pe 23 decembrie, în această perioadă urmând a efectua câte un antrenament pe zi, în fiecare dimineaţă.
FC Oltchim va surprinde şi în ceea ce priveşte reunirea pentru retur, care se va produce, cel mai probabil, pe 7 ianuarie 2011, după ce iniţial se vehiculase chiar data de 3 ianuarie! „Vom fi prima echipă de fotbal din România care se va reuni, iar asta pentru că avem foarte multe lucruri de pus la punct după finalul acesta de tur. Echipa e foarte tânără, jucătorii sunt puţin cam lipsiţi de experienţă, aşa că avem nevoie să strângem rândurile mai repede decât alte echipe, pentru a regla lucrurile şi în această privinţă”, ne-a declarat „Mara”.
Până la finalul lui 2010, FC Oltchim şi-a propus să susţină şi câteva meciuri amicale, iar după duelul cu Posada Perişani care a avut loc săptămâna trecută va urma partida cu CSM Rm. Vâlcea, programată pentru miercuri, 15 decembrie, ora 11.00. „Partidele amicale din această perioadă sunt extrem de utile şi prin prisma faptului că avem în probe câţiva jucători, aşa că trebuie să ne convingem exact de potenţialul pe care aceştia îl au înainte de a-i legitima”, a spus Lazăr, însă nu a precizat numele celor care vor putea îmbrăca din retur tricoul Oltchim-ului. „Vrem să întărim echipa în această iarnă, iar în acest sens ne-am propus să readucem la matcă o parte dintre foştii noştri jucători, care s-au format în pepiniera noastră, dar care acum evoluează pentru alte grupări din Vâlcea”, a adăugat Ion Lazăr.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button