Liga IV

„Câinii” au turbat

* „Moleşeală” şi Târş au văzut „roşu” în faţa ochilor – la propriu! – în meciul pierdut surprinzător în faţa unei codaşe

Progresul s-a impus cu 2-1 pe teren propriu, în compania „câinilor” din Rm. Vâlcea, la capătul unui meci care s-a soldat cu două eliminări în tabară „alb-roşilor”: Mihai «Moleşeală» Nicolae – pentru că a intrat pe teren şi i-ar fi adresat injurii centralului Silviu Mihăilă şi Mădălin Târş – care l-ar fi agresat fizic pe omul de ordine, aplicându-i acestuia un lovitură de picior. Unii martori prezenţi la meci susţin că aceste incidente s-ar fi produs ca urmare a unor decizii luate incorect împotriva dinamoviştilor. Astfel, la scorul de 1-1, Bodescu a marcat, dar golul i-a fost anulat de central fie pe motiv de fault, fie din cauza unui ofsaid, deşi tuşiera Roxana Glăvan nu ridicase fanionul. În ultimele secunde de joc, Dinamo ar fi trebuit să beneficieze şi de un penalty, un jucător de la Dinamo fiind faultat în careu, ca urmare a unei lovituri de colţ, însă centralul nu a luat nicio decizie favorabilă pentru „dulăii” lui Laurenţiu Mustăţea. Ca urmare a acestor greşeli comise de centralul Iagăr, s-a declanşat „Jihadul”, unii dinamovişti cerându-le socoteală „cavalerilor fluierului”. „De un aşa meci plin de evenimente nu am mai avut parte decât la Recea. Oricum, Dinamo a fost defavorizată de arbitraj”, s-a exprimat unul dintre spectatorii prezenţi la meciul de la Măldăreşti.

Relu Nica: „Adversarii erau puşi pe scandal” 

Antrenorul echipei din Măldăreşti a condamnat modul agresiv de joc al celor de la Dinamo 2007, care ar fi fost permanent puşi de scandal. „Cert e că, în prima repriză, adversarii ne-au dominat, ratând patru ocazii mari de gol. În cel de-al doilea mitan, lucrurile s-au schimbat pozitiv în favoarea noastră, asta şi din cauză că dinamoviştii au cedat fizic. Oricum, jucătorii de la Dinamo m-au dezamăgit puţin pentru faptul că înjurau mai mereu, spre intimidarea băieţilor mei. Sunt curios ce măsuri vor fi luate împotriva celor tulburenţi de către AJF. Silviu Mihăilă a scos cartonaşul roşu pentru a-l acorda dinamovistului Pătularu pentru injurii, dar colegii lui au tăbărât pe el, motiv pentru care centralul s-a răzgândit”, ne-a spus Relu Nica.

Laurenţiu Mustăţea: „În ultimele trei etape, am jucat în zece oameni, e suspect!”

Patronului de la Dinamo 2007 a ţinut să precizeze că i se pare dubios faptul că, în ultimele trei etape, Dinamo a jucat numai în zece oameni, punând acest aspect şi în cârca cavalerilor fluierului. „Îi felicit pe cei din Măldăreşti, pentru că şi-au jucat cu ambiţie şansa. M-aş bucura să scape de la retrogradare. În schimb, aş dori să precizez că, de trei etape, jucăm în inferioritate numerică, după ce arbitrii mi-au eliminat de fiecare dată câte un jucător. E suspect ceea ce se întâmplă. În tur, am pierdut opt puncte din cauza arbitrajului, iar acest lucru mă scoate din sărite. Plătesc atâţia bani care să înghit mereu greşelile grave de arbitraj. M-am săturat să fiu fraierit pe banii mei. La Măldăreşti, mi l-au faultat pe portarul Armeanu care a picat la pământ, în strigăt de durere. Atunci, am intrat cu «Moloşeală» pe teren să văd dacă i s-a întâmplat ceva grav băiatului, deoarece mă speriasem. Pentru că a pătruns în suprafaţa de joc, «Moleşeală» a luat atunci roşu. Am jucat şi noi prost, dar arbitrajul defectuos e cel care îi determină pe jucători să recurgă la acte de violenţă. Îţi pierzi cumpătul când eşti tras în jos de aceşti cavaleri ai fluierului”, a punctat şeful haitei de pe CSŞ.

Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button