Liga III

„Briliantul” a plecat la Slatina!

* fundaşul Ionuţ Stoica a fost împrumutat gratis la CSM Slatina, lidera Seriei a IV-a, în care evoluează inclusiv echipele vâlcene, FC Oltchim şi Ghecon Lăpuşata

Cel mai bun jucător din lotul echipei FC Oltchim, fundaşul Ionuţ Stoica, a părăsit până la urmă Vâlcea, fiind cedat sub formă de împrumut la o echipă care evoluează de asemenea în Liga a III-a. Este vorba de CSM Slatina, nimeni alta decât lidera la zi a Seriei a IV-a, din care fac parte atât Oltchim-ul, cât şi Ghecon Lăpuşata. „Aşa cum era normal, s-a luat decizia de a-l ceda pe Stoica unei alte echipe, care să-i poată oferi şansa de a face mai uşor saltul către fotbalul de performanţă. Destinaţia aleasă a fost CSM Slatina, echipă care va beneficia de serviciile sale gratis, jucătorul nostru fiind împrumutat acolo până în vară. În cazul în care îi va convinge pe oficialii olteni că are valoare, atunci aceştia vor dori să-l cumpere. Îl vom avea rival în campionat, dar nu prea contează asta, oricum ne vom întâlni în ultima etapă din retur, iar atunci probabil că rezultatul nu va mai conta atât de mult”, ne-a precizat antrenorul Ion Lazăr.
„În opinia mea, e bine că s-a transferat la o echipă care ar putea promova în Liga a II-a, pentru că saltul o să fie mai mic. Nu cred că era bine să meargă la o echipă mare de la început, unde exista pericolul să nu joace deloc şi să-şi piardă forma pe care o are în acest moment. Au existat numeroase variante, inclusiv din Liga I, cum ar fi Astra Ploieşti (care însă s-a întărit considerabil în această iarnă cu jucători de valoare), FC Braşov (acolo unde, din păcate, s-a schimbat antrenorul, iar discuţiile au picat), precum şi din Liga a II-a. Era păcat să mai rămână la Oltchim în continuare, Stoica avea o vârstă la care merita să se transfere în altă parte, cei 22 de ani putând să fie un atu foarte important în cariera lui! Altfel, e bine că a plecat acum, când situaţia noastră din clasamentul Seriei a IV-a ne permite”, a adăugat „Mara”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button