Liga II

„Am în echipă fotbalişti cu un caracter deosebit!”

* la finele partidei cu UTA Arad, Sorin Bucuroaia a mulţumit elevilor săi pentru atitudinea avută pe parcursul celor 90 de minute de joc

Şi de această dată, fotbaliştii de la CSM le-au dat fiori suporterilor din tribună, fiind nevoiţi să înceapă, practic, meciul de la 0-1, UTA Arad deschizând scorul chiar în minutul 2. Vâlcenii au remontat însă în doar câteva minute handicapul cu care au pornit la drum în duelul cu UTA, iar la final au obţinut o victorie cât se poate de meritată. La finele partidei, Bucuroaia a explicat că emoţiile sunt la fel de mari şi pe banca de rezerve, nu doar pentru spectatorii din tribune. „E bine că scorul final ne-a fost favorabil până la urmă, că am câştigat toate cele trei puncte puse în joc. Nu mai contează ceea ce a fost la începutul meciului, suntem fericiţi pentru victorie. Am fost mai pragmatici, ne-am dăruit mai mult, iar la final am cules roadele muncii noastre”, a explicat Bucuroaia, iar apoi a adăugat: „Am învins poate şi pentru că am în echipă nişte băieţi cu un caracter deosebit, care au avut puterea să revină iarăşi de la 0-1. Am mare încredere în continuare în aceşti jucători şi cred că vom face împreună o treabă bună la CSM. Rezultatele pozitive din ultima perioadă ne dau speranţe pentru viitor şi ne fac să fim mai optimişti”.
Bucuroaia a admis însă că nu şi-a propus exclusiv să facă un obiectiv din promovarea în Liga I, deşi multe voci din tribună au luat în calcul această posibilitate în timpul partidei cu UTA Arad. „Trebuie să fim echilibraţi, modeşti, să nu ne hazardăm, asta este ceea ce le cer tot timpul şi jucătorilor mei. Deocamdată e prematur să vorbim de promovare, obiectivul nostru este să facem o echipă puternică şi dacă se va putea, desigur că vom încerca”, a menţionat tânărul antrenor Sorin Bucuroaia.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button