Acasă Administratie Taxele Locale, mutate la Arenele “Traian”. Marţi, Gutău a inaugurat noul sediu

Taxele Locale, mutate la Arenele “Traian”. Marţi, Gutău a inaugurat noul sediu

135
0
hdr

Marţi, 2 iunie, în prezenţa primarului Mircia Gutău, a viceprimarilor Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, precum şi a preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, a fost inaugurat noul sediu al Direcţiei Economico – Financiare Rm. Vâlcea. Instituţia va funcţiona într-un spaţiu extrem de modern şi generos de la Arenele Traian.

Imobilul însumează, pe o structură cu demisol, parter şi două etaje, o suprafaţă desfăşurată de 2.422 mp, în care s-au creat, pe lângă spaţiile destinate artiştilor / sportivilor ce urmează să evolueze în acest complex, mai multe birouri şi ghişee, dar şi o sală de conferinţe de 57 mp, la ultimul nivel, care beneficiază şi de o terasă. De marţi, imobilul a devenit, cum spuneam, gazda Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei Râmnicului, structură cu un important flux de cetăţeni şi care funcţiona anterior pe Strada Carol I, într-un imobil greu accesibil, fără parcare şi foarte înghesuit. Noul sediu al DEF beneficiază de o parcare generoasă pentru autovehiculele celor ce se adresează acestei direcţii, precum şi de accesibilităţi şi spaţii suficiente, confortabile şi elegante pentru contribuabili. Cu ocazia inaugurării, primarul Mircia Gutău a declarat că se simte împlinit că a finalizat un demers început într-un mandat anterior, prin preluarea vechilor Arene de la Ministerului Tineretului şi Sporturilor.

„Investiţia reprezintă în primul rând o dovadă de respect pentru cetăţeanul care îşi plăteşte impozitele şi taxele. Mă simt împăcat că, prin modernizările făcute în acest mandat, s-a impus o nouă abordare a modului în care administraţia locală relaţionează cu cetăţeanul. În aproximativ o lună, va fi inaugurat şi sediul administrativ din strada General Magheru nr. 25”, a afirmat edilul. În imediata vecinătate a noului sediu DEF, s-au mai amenajat un loc de joacă şi un teren de baschet, deschis iubitorilor de mişcare de luni până vineri, după ora 16.30, sau pe tot parcursul zilelor de week-end. Acces liber este instituit pentru antrenamente sau doar pentru exerciţii de întreţinere fizică şi la nivelul Arenelor „Traian” (atunci când nu sunt organizate evenimente sportive sau culturale), creându-se astfel un nou punct de interes pe harta municipiului. (D.I.)