Acasă Liga V Ştiinţa Grădiştea are un lot mult subţiat faţă de prima parte a...

Ştiinţa Grădiştea are un lot mult subţiat faţă de prima parte a sezonului

873
0

* echipa primarului Ilie Boiangiu a ieşit din lupta pentru primele două locuri, după rezultatele slabe din aceeastă primăvară

Echipa Ştiinţa Grădiştea „a luat-o serios la vale” în această primăvară, după rezultatele sub aşteptări pe care le-a înregistrat în cele şase etape din 2017. Formaţia primarului Ilie Boiangiu a suferit patru înfrângeri şi nu a acumulat decât patru puncte (din victoria cu 2-1 cu lidera Olteţul Alunu 2016 şi din remiza albă cu vicelidera Olteţu Bălceşti 2014). Fără îndoială, cel mai surprinzător rezultat a fost înfrângerea din fieful codaşei AS Popeşti 2016, cu 2-1, golul decisiv fiind marcat de adversari în ultimul minut de joc, dintr-un penalti. Eşecul de la Popeşti a fost precedat însă de partida de orgoliu cu Olteţul Alunu 2016 (2-1), când „studenţii” din Grădiştea au obţinut de altfel singurul succes din 2017.
Cele patru înfrângeri pe care fotbaliştii din Grădiştea le-au suferit în primele şase runde din acest an au fost oarecum anticipate de primarul Ilie Boiangiu. Liberalul a afirmat că mulţi jucători de bază au părăsit Ştiinţa în pauza de iarnă, astfel că parcursul din 2017 ar putea fi cu totul altul decât în 2016. „Din păcate, nu mai avem echipa din tur, deoarece ne-au plecat câţiva fotbalişti în pauza de iarnă. Lotul e mult subţiat numeric şi valoric. 3 dintre jucătorii noştri se află acum la muncă în Italia, iar unii s-au angajat în alte localităţi şi le e greu să mai ajungă la meciuri. Ei au venit totuşi special pentru meciul cu lidera din Alunu, din sezonul regulat, care a fost unul de orgoliu, dar în rest nu cred că-i vom mai avea la dispoziţie în multe partide din play-off. În aceste condiţii, nu ştiu cum ne vom comporta în cea de-a doua parte a sezonului. Sper să obţinem câteva victorii, dar ne va fi foarte-foarte greu”, a subliniat Boiangiu.
Interesant e faptul că, în prima etapă din play-off-ul Seriei Vest din Liga a IV-a, care va avea loc chiar la finele acestei săptămâni, Ştiinţa Grădiştea se va duela din nou cu lidera ierarhiei, Olteţul Alunu 2016, pe care a învins-o deja de două ori în acest sezon (cu 4-3, în deplasare, şi cu 2-1, pe teren propriu). (N.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here