Acasă Liga V Olteţul Zătreni a câştigat primul amical din această iarnă: 6-0, la Faurul...

Olteţul Zătreni a câştigat primul amical din această iarnă: 6-0, la Faurul Livezi

215
0


La finele săptămânii trecute, Olteţul Zătreni a disputat primul amical din perioada de iarnă. Formaţia din localitatea administrată de primarul Constantin Liţoiu s-a impus în deplasare, cu scorul de 6-0 (după 2-0, la pauză), în faţa echipei Faurul Livezi. Golurile trupei antrenate de Nicolaeu Vâlcu au fost marcate de Marian Pap (2), Cătălin Popescu, Mircea Herăscu, Gabriel Herăscu şi Iulian Cercel.

Nicolae Vâlcu, antrenor Olteţul Zătreni:
„Acesta a fost abia primul nostru amical, două săptămâni doar ne-am pregătit”

Chiar dacă Olteţul Zătreni şi-a reluat pregătirile pentru returul Ligii a V-a încă din urmă cu două săptămâni, iar luna februarie a fost una cu vreme frumoasă, echipa din sudul judeţului nu a disputat niciun amical până week-end-ul trecut. Antrenorul Nicolae Vâlcu a spus că a dorit mai întâi să-i acomodeze pe jucătorii săi la efort, iar abia apoi a fixat şi primul test. „Am început pregătirile cu două săptămâni în urmă. Însă, de felul meu, nu prefer să fixez niciodată direct meciuri amicale, până ce nu fac măcar două antrenamente, ca să-i pun pe jucători pe picioare, să nu se rupă din prima. În aceste condiţii, abia week-end-ul trecut am disputat prima partidă. Până la Faurul Livezi, am declinat toate ofertele pentru amicale, spunându-le tuturor că nu pot trece peste perioada obligatorie de pregătire de iarnă”, a subliniat Vâlcu.

Week-end-ul acesta, Olteţul Zătreni joacă un meci de pregătire cu Inter Lăpuşata

În următoarea perioadă, Olteţul Zătreni va disputa cel puţin încă două meciuri amicale. Primul va avea loc week-end-ul acesta, duminică, 24 februarie, în deplasare, la Roeşti, cu Inter Lăpuşata. „Ulterior, pe 3 martie, ar trebui să jucăm la Ştiinţa Grădiştea, în urma unei discuţii pe care am avut cu primarul Ilie Boiangiu, dar acest amical nu cred că prea mai e posibil, deoarece Liga a IV-a se reia chiar atunci. În aceste condiţii, va trebui să găsim un alt adversar disponibil, probabil o echipă de Liga a V-a din zona noastră. Oricum, vom fixa câte un amical în fiecare week-end, până la reluarea campionatului. Avem suficient timp la dispoziţie pentru a mai disputa câteva meciuri, deoarece returul începe abia pe 23 martie. Probabil că AJF ar putea fixa o etapă de Cupa României în această perioadă, dar la mijlocul săptămânii, pentru că în week-end nu se va putea, deoarece, din 2 martie, vor fi în desfăşurare atât Superliga, cât şi Liga a IV-a”, a concluzionat antrenorul de la Olteţul Zătreni, Nicolae Vâlcu. (N.C.)