Acasă Liga IV Noaptea DJ într-un club din Sibiu, ziua marcator la Oltul Ioneşti

Noaptea DJ într-un club din Sibiu, ziua marcator la Oltul Ioneşti

601
0
  • este vorba despre Dan Suru, fotbalistul celei de-a treia clasate din play-off-ul Seriei Sud a Ligii a IV-a

Formaţia coordonată de Valentin Drăguşin, Florin Telejman şi Ion Ciucă, Oltul Ioneşti, traversează o perioadă bună. În play-off-ul Seriei Sud a Ligii a IV-a, ioneştenii au suferit o singură înfrângere în şase etape. Acum, au legat două victorii la rând pe teren propriu. După succesul cu Olteţul Bălceşti, Oltul Ioneşti a câştigat, duminică, 19 mai, şi duelul cu Minerul Berbeşti. Gazdele s-au impus cu scorul de 4-2. Au condus cu 3-0, însă avantajul luat după 50 de minute de joc nu le-a fost suficient pentru a putea aborda restul partidei fără emoţii. Ocaziile avute de a majora diferenţa s-au răzbunat. Oaspeţii au redus din handicap. S-a făcut 3-2 şi deja gazdele nu mai arau atât de sigure de victorie. Până la urmă, ioneştenii au marcat şi golul 4 şi astfel au risipit orice urmă de îndoială în privinţa câştigătoarei. Pentru gruparea din Ioneşti au punctat în acest joc: Cristian Truşcă şi Cosmin Băiaşu, în prima repriză, iar Dan Suru şi Tomescu, în partea secundă.

Dan Suru

Suru are o situaţie mai specială. Acesta face eforturi însemnate pentru a ajunge la meciuri. Noaptea este DJ la un club din Sibiu, iar ziua înscrie goluri pentru Oltul Ioneşti. Acum, a intrat la pauză pe teren, iar în minutul 50 a punctat pentru echipa sa.
În altă ordine de idei, după succesul de duminică, formaţia lui Drăguşin, Telejman şi Ciucă s-a apropiat la doar două puncte de locul 2. E la 4 distanţă de lidera seriei. Jucătorii şi oficialii grupării ioneştene şi-ar dori să prindă măcar barajul pentru promovarea în Superligă, dacă nu se poate chiar locul I. (L.S.)