Acasă Superliga Minerul Costești a trecut și de obstacolul ”Drăgoești”

Minerul Costești a trecut și de obstacolul ”Drăgoești”

507
0

Sâmbătă, 5 octombrie, pe Oltchim a avut loc partida dintre Oltul Drăgoești, prima clasată din eșalonul de elită județean și Minerul Costești, echipa de pe locul 3, care avea punctaj maxim, dar un joc mai puțin disputat decât grupările care o depășeau în ierarhia la zi a Superligii. Dorinel Bălău, primarul Gheorghe Melente și jucătorii formației din Drăgoești și-au pus mari speranțe în acest joc. Își doreau să demonstreze că ”buturuga mică” poate răsturna  ”carul mare”. Oaspeții au avut șansa de a-l învinge în câteva rânduri pe ”Țețe” Vlădoi, însă nu au reușit să înscrie. Minerul Costești s-a impus cu scorul de 4-0 și a cam scăpat de adversarii incomozi din acest tur de campionat, învingând toate echipele din prima jumătate a clasamentului.

”Pentru noi, cel mai greu meci a fost cel cu Vlădești. Am dominat jocul cu Drăgoești. Au avut și ei câteva ocazii, dar dacă valorificam noi jumătate din oportunitățile pe care le-am avut, diferența ar fi fost mai mare, cel puțin în prima repriză. Am deschis scorul prin Vali Mihalcea, iar în debutul părții secunde, Alexandru Bălțățeanu, intrat la pauză, a majorat avantajul la 2-0. Apoi am mai înscris de alte două ori, prin Vali Mihalcea și Bogdan Preda și asta a fost istoria jocului”, a spus antrenorul-jucător de la Minerul Costești, Marius Vlădoi, la finalul derby-ului cu Oltul Drăgoești.

”Nu sunt supărat pentru eșecul cu Costești. Atât putem! Ne batem pentru un loc pe podium”

La 0-0 am avut o ocazie importantă de a marca. Vasile Căpruci a avut golul în picior, dar a ratat. La 1-0, Manu a scăpat singur cu portarul, Bogorodea, la fel. Și Alexa a avut șansa de a înscrie, dar dacă nu reușești să bagi mingea în poartă din situațiile astea, nu ai cum să ai pretenții să scoți un rezultat bun. Apoi, la 2-0, nu mai aveam ce să apărăm. Ne-au surprins de alte două ori și asta a fost. Nu sunt supărat. Atât putem! Cei de la Costești ne-au depășit la capitolul condiție fizică și prin experiență. La 4-0, ce poți să mai zici? Sunt mai buni și trebuie să acceptăm acest lucru. Nici financiar nu ne putem compara cu Minerul Costești! În ciuda eșecului, continuăm lupta. Ne dorim un loc pe podium. Important este să ne câștigăm meciurile de pe teren propriu”, a declarat și Dorinel Bălău, reprezentantul echipei din Drăgoești, după eșecul suferit pe Oltchim. (S.S.)