Acasă Liga V Luceafărul Pesceana a acuzat arbitrajul lui Iulian Truşcă, după eşecul de la...

Luceafărul Pesceana a acuzat arbitrajul lui Iulian Truşcă, după eşecul de la CS Guşoeni (2-5)

1189
0

Lidera Seriei Sud de la „Onoare”, CS Guşoeni a trecut cu scorul de 5-2 (după 1-0, la pauză) de Luceafărul Pesceana. La final, oficialii echipei din Pesceana au declarat că rezultatul a fost mult prea mare şi au acuzat prestaţia arbitrului Iulian Truşcă. Astfel, antrenorul Nicolae Nedeluţ a reclamat că Truşcă a eliminat aiurea un fotbalist de la Luceafărul, iar în plus le-a acordat adversarilor trei penaltiuri inventate.

Nicolae Nedeluţ, antrenor Luceafărul Pesceana:
„Un jucător de-al nostru a fost eliminat aiurea, iar lidera a avut trei penaltiuri inventate”

„În minutul 3, vârful de la Guşoeni s-a aplecat la o jumătate de metru de pământ, ca să lovească mingea cu capul, iar fundaşul nostru a vrut să degajeze şi l-a atins pe adversar. Truşcă l-a eliminat pe fotbalistul meu, deşi nu avea niciun motiv. Culmea, însă, arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu nu imediat, ci după vreo 10 minute, timp în care jocul a continuat! Truşcă a spus că a aşteptat să vadă mai întâi care e situaţia jucătorului lovit involuntar, iar abia apoi s-a decis să-l sancţioneze pe elevul meu. Chipurile, cică aşa se procedează acum în fotbal! Păi, cum vine asta? Ori dai roşu din prima, ori nu mai dai!”, a răbufnit Nedeluţ.
„Pe de altă parte, gazdelor le-au fost acordate trei penaltiuri fără să fie nicinul real! Toate contactele cu fundaşii mei erau sancţionate cu fault. Truşcă a inventat «legea vârfurilor de atac», ei erau mereu avantajaţi. La orice contact, poc!, lovitură liberă!”, a adăugat Nicolae Nedeluţ, care a menţionat că în partida de la Guşoeni golurile echipei sale au fost marcate de Alexandru Voiculescu (direct din lovitură liberă) şi Răzvan Pătroiu.

Nicolae Nedeluţ, antrenor Luceafărul Pesceana:
„De la 2-1 pentru noi, arbitrul nu ne-a mai lăsat să trecem de jumătatea terenului”

Antrenorul Luceafărului, Nicolae Nedeluţ, a spus că lidera CS Guşoeni nu avea nevoie de ajutorul arbitrului pentru a se impune în partida de duminica trecută. „Nu ne aşteaptam la o prestaţie atât de ciudată a arbitrului. Ştim că fotbaliştii de la Guşoeni vor să câştige tot şi să termine pe primul loc, dar nu cred că aveau nevoie de arbitri, ca să se impună în faţa noastră. Le-am arătat adversarilor că putem să jucăm şi noi un fotbal de calitate! După 0-1 la pauză, am întors rezultatul în favoarea noastră la un moment dat în repriza secundă, deşi eram în 10. De la 2-1 pentru noi, a intervenit arbitrul, care i-a împins de la spate pe cei de la Guşoeni, în timp ce pe noi nu ne-a mai lăsat să trecem de jumătatea terenului”, a conchis Nedeluţ. (N.C.)