Acasă Liga III Horezu vs. Alexandria, finala pentru locul 3 în Seria a III-a

Horezu vs. Alexandria, finala pentru locul 3 în Seria a III-a

459
0

Astăzi, de la ora 17.00, Flacăra Horezu va primi, pe teren propriu, vizita formaţiei CSM Alexandria. Duelul din Treapt se anunţă a fi unul foarte dificil, mai ales că formaţia din Teleorman poate fi considerată marea revelaţie a returului, din moment ce e singura care le-a învins până în prezent pe fruntaşele ierarhiei, Turris-Oltul Tr. Măgurele şi FC „U” Craiova. O performanţă pe care, aşa cum se cunoaşte, şi Adi Popa, Florin Matache & Co. au realizat-o în prima parte a sezonului!

Datorită parcursului bun din această primăvară, CSM Alexandria a urcat până pe locul 4 în clasamentul Seriei a III-a şi se află acum la doar patru „lungimi” de Flacăra Horezu. În aceste condiţii, meciul din Treapt se anunţă a fi o adevărată finală pentru treapta a treia a podiumului. Cu un succes, „olarii” vor fi siguri măcar de o clasare pe locul 3 şi vor lupta mai departe cu FC „U” Craiova pentru poziţia secundă.

Echipa din Treapt nu are jucători suspendaţi pentru acest meci

„Întâlnim o echipă puternică, poate cea mai formă din retur, deoarece le-a învins atât pe Tr. Măgurele, cât şi pe Craiova, la fel cum am făcut-o, de altfel, şi noi, în tur. Prin prisma acestor rezultate ale adversarilor, ne aşteaptă un meci extrem de greu. Vom aborda partida foarte concentraţi şi determinaţi, astfel încât, la final, să obţinem victoria mult dorită”, ne-a declarat Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei Flacăra Horezu.

Gruparea din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu nu are niciun jucător suspendat pentru duelul din această după amiază. „Eduard Neacşu şi-a ispăşit etapa de suspendare, pentru cumul de cartonaşe galbene, în meciul precedent, de la Tr. Măgurele, iar acum va fi apt de joc. Pe de altă parte, sperăm ca până la ora meciului să-l recuperăm şi pe Samson Nwabueze, pentru că în partida cu lidera ierarhiei, din week-end-ul trecut, a avut, din nou, unele mici probleme medicale. De aceea, am şi fost nevoiţi să-l schimbăm în repriza secundă. El urmează să revină treptat la potenţialul de sută la sută”, a încheiat Adi Popa. (N.C.)