Acasă Liga III Flacăra Horezu va debuta pe teren propriu în Liga a III-a, cu...

Flacăra Horezu va debuta pe teren propriu în Liga a III-a, cu Sporting Roşiori

691
0

* meciul va avea loc la finele săptămânii viitoare

Vineri, 17 august, FRF a stabilit componenţa celor cinci serii ale Ligii a III-a şi a alcătuit, prin tragere la sorţi, programul competiţional al turului noului sezon. Aşa cum se cunoaşte, după doi ani (care au trecut de la experienţa echipei CS Şirineasa la acest nivel), judeţul Vâlcea va fi reprezentat, din nou, de o grupare în ultimul eşalon naţional). Este vorba de Flacăra Horezu, campioana Vâlcii din ediţia trecută a Superligii.
În primul sezon în care va evolua în Liga a III-a, trupa din Treapt a fost repartizată de FRH în Seria a III-a, alături de grupări precum FC „U” Craiova (patronată de Adrian Mititelu), Unirea Bascov (antrenată de vâlceanul Adrian Dulcea), CS „U” Craiova II, Astra II Giurgiu, FC Voluntari II, AFC Hermannstadt II („sateliţii” cluburilor din Liga I), dar şi ACS SR Municipal Braşov, urmaşa fostei FC Braşov.
În prima rundă din viitorul sezon competiţional, care e programată pentru sfârşitul săptămânii viitoare, mai precis pentru vineri, 24 august, Flacăra Horezu va debuta cu un meci pe teren propriu. Astfel, echipa din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu se va duela, pe stadionul din Treapt, cu Sporting Roşiori 2008, gruparea din Teleorman fiind şi adversara echipei CS Şirineasa, în urmă cu două sezoane. (N.C.)

Liga a III-a – Seria a III-a
Programul etapei I

• Vineri, 24 august / Sâmbătă, 25 august:
ACS SR Municipal Braşov – FC Pucioasa
FC „U” Craiova 1948 – Atletic Bradu
FC Voluntari 2 – CSM Flacăra Moreni
Turris-Oltul Tr. Măgurele – Viitorul Domneşti
AFCM Alexandria – AFC Hermannstadt 2
Flacăra Horezu – Sporting Roşiori 2008
Astra 2 Giurgiu – CS „U” Craiova 2
Unirea Bascov – ACSO Filiaşi