Acasă Liga III Flacăra Horezu e din nou vicelideră

Flacăra Horezu e din nou vicelideră

756
0

Sâmbătă, 19 octombrie, formația coordonată de Adi Popa, Cristi Munteanu și Marian Deaconescu a primit vizita echipei pregătită de Ștefan Nanu, LPS Cetate Deva. Oaspeții, care au reușit, în urmă cu câteva săptămâni, să plece cu un punct de la Dăești, sperau ca și deplasarea din Treapt să fie una fructuoasă. Au fost o ”nucă” tare pentru horezeni. Flacăra a avut câteva șanse de a înscrie prin Cristi Munteanu, Mansour și Georgescu, însă scorul a rămas neschimbat până spre final. În minutul 81, gazdele au izbutit să găsească drumul spre gol. Adi Popa l-a servit perfect pe Ionuț Simeanu, iar tânărul jucător al echipei horezene a marcat cu capul, pentru 1-0. A fost singurul gol al întâlnirii, reușită ce a adus Flacărei alte trei puncte.

A fost cel de-al cincelea succes pentru gruparea din localitatea administrată de primarul Nicolae Sărdărescu. Grație acestuia, Flacăra a revenit pe locul secund în Seria a IV-a. Are 17 puncte, cu două mai multe decât următoarele patru clasate, printre care se regăsește și Viitorul Dăești. În etapa viitoare, Popa și colegii săi vor juca, în deplasare, cu Crișul Chișineu Criș.

În meciul cu Deva, Flacăra s-a bazat pe serviciile jucătorilor: Vlădoi – Samson, Dinu, Munteanu, Bîrziche, Nistor, Precup, A. Popa, S. Preda, Georgescu și Mansour. Au mai jucat: Simeanu, Stănică și Ionuț Nuță. A lipsit Răzvan Olteanu, care este în continuare accidentat. Covalschi a scăpat de problemele medicale și așteaptă să revină pe teren în meciurile următoare.

Preda a ieșit de pe teren după nici șapte minute

După partida cu Deva, la infirmerie a ajuns, însă, un alt jucător. Este vorba despre Sebi Preda, care a început meciul cu trupa lui Nanu ca titular, însă a ieșit de pe teren după nici șapte minute de joc, după o intrare mai dură a unui adversar. În altă ordine de idei, Flacăra nu s-a bazat în acest joc pe portarul Robert Popa, aflat la lotul national. Denis Vlădoi și-a făcut, însă, datoria între buturi cu prisosință și a încheiat meciul fără să primească gol.

Tot legat de acest joc, mai trebuie spus că frații Preda nu s-au întâlnit pe teren. Darius nu a jucat din cauza unei probleme de sănătate, iar Sebi a ieșit accidentat. Nanu a mizat, în schimb, pe alți trei vâlceni, respectiv pe Andrei Iana, Țoiu și Bîrzan. De asemenea, pe teren a fost și Costi Roncea, un jucător emblematic pentru fotbalul vâlcean în anii trecuți. (S.S.)