Acasă Liga V După un debut mai slab de sezon, Ştiinţa Grădiştea a început revirimentul....

După un debut mai slab de sezon, Ştiinţa Grădiştea a început revirimentul. Are patru puncte în ultimele două meciuri

152
0

Deşi are zeci de jucători legitimaţi, Ştiinţa Grădiştea s-a confruntat cu o criză de efectiv în debutul acestui sezon. Oficialii acestei formaţii au reuşit cu greu să strângă jucători pentru a onora meciurile din Seria Vest a Ligii a V-a. Nici rezultatele nu au fost foarte bune, însă sunt speranţe de mai bine. În ultimele două etape, Ştiinţa a obţinut patru puncte. A câştigat partida cu Viitorul Oteşani, iar duminică a scos o remiză la Genuneni (2-2). Pentru formaţia coordonată de Cristi Pârâianu au marcat Marian Grigorescu şi Matei.

”Din păcate, e din ce în ce mai greu să participăm în competiţii. Nu avem cu cine! Tinerii noştri pleacă din localitate. Avem câţiva copii, dar când vine timpul să plece la şcoală, îi pierdem. Ceilalţi, care termină şcoala, pleacă din localitate, muncesc prin alte părţi, în străinătate sau prin ţară. Ne chinuim să-i strângem din 3-4 comune. Doi stau în Rm. Vâlcea. Apoi, trei jucători ne-au plecat la Alunu, vreo doi sunt la Berbeşti, iar alţi doi ni i-au luat cei de la Roşiile. Ne-am trezit fără ei. Avem aici teren sintetic, înainte mai jucau în nocturnă, acum nu mai vin nici aici. Nu are cine! E satul gol! Ne aşteaptă probleme grave, populaţia e îmbătrânită”, a precizat primarul comunei Grădiştea.

”În privinţa rezultatelor echipei de fotbal, ce pretenţii putem să avem dacă nu avem jucători? Oricum, nu asta e problema noastră. Până pe locul 6-7 putem ajunge. Poate mai reuşim în iarnă să mai facem nişte transferuri. Eu acasă mi-aş dori să batem, să le oferim un motiv de bucurie oamenilor care mai vin la stadion”, a mai adăugat Ilie Boiangiu. ”Suntem de atâţia ani în fotbal şi nu se cade să fim acolo jos în clasament. Am vorbit cu domnul primar şi o să încercăm să mai aducem 3-4 jucători. Lipsa de efectiv a provocat aceste rezultate din debutul sezonului. Ca număr, avem zeci de legitimaţii, dar cei mai mulţi sunt plecaţi. Unii sunt studenţi, alţii muncesc departe de casă. Sunt convins că putem să ne revenim. Duminica viitoare avem la Copăceni. Dacă ne întoarcem cu puncte de acolo, avem şansa să mai urcăm în clasament”, a spus şi Cristian Pârâianu, delegatul şi antrenorul echipei Ştiinţa Grădiştea. (S.S.)