Acasă Liga V După mai mult de 20 de ani, comuna Roşiile va avea, din...

După mai mult de 20 de ani, comuna Roşiile va avea, din nou, o echipă de fotbal

403
0

* aceasta a fost reînfiinţată de Bogdan Ioana, consilierul personal al primarului Doru Constantin Diaconu

Din această vară, în fotbalul judeţean va apărea o nouă echipă, într-o localitate unde nu s-a mai practicat de foarte mulţi ani acest sport. Este vorba de Roşile, unde primarul Doru Constantin Diaconu şi consilierul său personal, Bogdan Ioana, au înfiinţat echipa Ştiinţa.
„Cei care au avut iniţiativa pentru înfiinţarea acestei asociaţii sportive au fost consilierul meu, Bogdan Ioana, şi încă un angajat din cadrul primăriei. În comuna Roşiile a existat o echipă de fotbal în urmă cu foarte mulţ ani şi am decis că e timpul să reluăm activitatea sportivă. Sperăm să ne descurcăm cu bine! Deocamdată, începutul a fost foarte bun: am participat week-end-ul trecut la Cupa Olteţul, de la Zătreni, unde am ajuns în finală”, ne-a declarat primarul Doru Constantin Diaconu. „Zilele acestea, ne vom afilia la AJF Vâlcea şi ne vom înscrie în Liga a V-a. Până la începerea sezonului, sperăm să fim în regulă din toate punctele de vedere. Intenţionăm ca pe viitor să plătim din bugetul local baremurile de arbitraj”, a adăugat alesul PNL.

În această perioadă, se lucrează intens la amenajarea terenului din localitate pe care noua echipă va evolua

Deşi e o echipă complet nouă, Ştiinţa Roşiile nu va evolua în „exil”, cum se mai întâmplă prin fotbalul judeţean, ci va dispune de un stadion propriu, care e amplasat lângă şcoala din comună. „Avem un teren de sport chiar la Roşile, pe care îl vom amenaja cât de cât, astfel încât să îndeplinească măcar condiţiile minime pentru omologare, în sepeţă să aibă diemsniunile necesare, să fie împrejmuit şi să aibă marcajele regulamentare. Îl vom face să arate cât mai bine!. În ceea ce priveşte lotul de jucători, jucătorii sunt din comună”, a conchis Doru Constantin Diaconu. (N.C.)