Acasă Liga V Decizie rar întâlnită după incidentele de la meciul dintre Băbeni 2 şi...

Decizie rar întâlnită după incidentele de la meciul dintre Băbeni 2 şi Genuneni

1242
0

Duminica trecută, meciul din play-out-ul Ligii a IV-a, dintre ultimele două clasate, FC Băbeni 2 – Sportul Genuneni, s-a încheiat în minutul 77, la scorul de 1-1, înaintea executării unei lovituri de pedeapsă acordată gazdelor. Doi adversari au intrat într-un conflict. Nicolae Avram, de la Sportul Genuneni, l-a lovit cu pumnul pe Florian Drăghia, de la FC Băbeni 2. Acesta din urmă l-a alergat şi l-a lovit cu piciorul.

A ieşit un scandal general, arbitrul fiind nevoit să întrerupă jocul. Comisia de Disciplină a luat, în acest caz, o decizie rar întâlnită, de dublu forfait. Cu alte cuvinte, ambele formaţii au pierdut meciul cu 3-0. Nicolae Avam şi Florin Drăghia au fost sancţionaţi pecuniar şi suspendaţi din activitatea sportivă pentru şase etape. Alţi doi jucători, Radu Constantin, de la FC Băbeni 2 şi Constantin Bălă, de la Sportul Genuneni, au primit câte patru etape de suspendare.

Comisia de Disciplină a AJF a mai decis, de asemenea, să omologheze meciul dintre Olteţul Sineşti şi CS Şuşani, încheiat la egalitate, 3-3, cu scorul de 3-0 în favoarea oaspeţilor. Oficialii de la CS Şuşani au formulat o contestaţie pentru substituire pe mai mulţi jucători, iar unul dintre aceştia nu s-a prezentat la raport şi nici la Comisie pentru a-şi dovedi nevinovăţia. (L.S.)