Acasă Liga II Cătălin Pîrvulescu nu vine la Dăeşti. A semnat cu o echipă proaspăt...

Cătălin Pîrvulescu nu vine la Dăeşti. A semnat cu o echipă proaspăt promovată în Liga a II-a

572
0

Zilele trecute, FC Hermannstadt (echipă care s-a salvat in-extremis de la retrogradare, în urma unui baraj disputat în dublă manşă, cu Universitatea Cluj) a anunţat că în sezonul viitor al Ligii I nu se va mai baza pe cinci dintre jucătorii pe care i-a avut în lot. Gruparea sibiană s-a despărţit de Florin Acsinte, Tiberiu Serediuc, Ivan Lendric, Ilja Antonov şi de vâlceanul Cătălin Pîrvulescu.

Oficialii nou-promovatei în Liga a III-a, Viitorul Dăeşti, şi-au dorit să-şi asigure serviciile lui Pîrvulescu, însă acesta a ales să meargă la Liga a II-a. Azi (marţi, 25 iunie), oficialii campioanei din Seria a III-a a celui de-al treilea eşalon, Turris Tr. Măgurele, au anunţat că au ajuns la un acord cu fotbalistul vâlcean în vârstă de 28 de ani, care a mai evoluat de-a lungul carierei la Damila Măciuca, CSM Rm. Vâlcea, Pandurii Tg. Jiu, iar ultima dată, la FC Hermannstadt.

La Turris Tr. Măgurele, Pîrvulescu va face din nou echipă cu Florin Matache şi Erik Lincar, pe care îi ştie bine din perioada în care toţi activau în Zăvoi, ca jucători, respectiv antrenor. (S.S.)